2015. március 8., vasárnap

Kisbabák a kifutón.



Biztos vagyok benne, hogy sokatok találkozott már a Dolce & Gabbana legutóbbi bemutatójával, amely most mindenki kedvence lett... és mivel én is csodakedvesnek tartottam, bebiztosított helye lett egy bejegyzésnek! 
A 2015-ös őszi/téli kollekció telis-tele édeskés, púderszínű ruhácskákkal, csillogó, flitteres applikációkkal, dús hímzésekkel. A fő inspiráció idén "La Mamma" volt, így ez a felirat díszítette a darabokat, valamint gyerekrajzokból készült minták kerültek a textilekre. A rengeteg csillámló felület, giccsbe hajló részlet, illetve a központi motívum, a vörös rózsa miatt mégsem komolykodó, hanem könnyed, játékos hangulata lett az egész kollekciónak.
A bemutató hatalmas visszhangja mindenképpen a szezon "kiegészítőjének" volt köszönhető, a kifutón néhány modell a kisbabájával a karjában vonult fel, Bianca Balti, a tervezőpáros kedvence pedig várandósan lejtett végig a sorok között. 
Bármennyire hatásvadásznak is tűnik ez a szokatlan lépés, számomra rendkívül szimpatikus volt - talán most újra divatba jöhet az anyaság.

Dolce & Gabbana's 2015 autumn/winter collection.


photos/fotók - style.com

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Luluc - Small Window





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...