2015. március 4., szerda

Je Suis Belle 2015/Spring/Summer



Nem titkolom, hogy a Je Suis Belle már évek óta az egyik nagy magyar favoritom - az utóbbi szezonokban pedig különösen a szívemhez közel álló darabokat álmodtak meg. Például a meseszép, apró részletekkel zsúfolt tavaly nyári, vagy a 2013-as téli kollekció még mindig élénken él az emlékezetemben...
Most a legújabb, tavasz/nyári lookbook fotókból láthatjátok a kedvenceimet (a teljes galériát itt nézhetitek meg). A tervezőpárost ezúttal Karla Black képzőművész munkái ihlették meg - a pasztell-cukorka színekben játszó, kissé ironikus alkotások hangulata köszön vissza minden ruha vonalában és színhasználatban. A csíkok, az aszimmetria, és a rendezetlen-eldolgozatlan szélek erős kontrasztot alkotnak a strasszokkal kirakott, selyemfényű felületekkel. A bájos barack és babakék mellett pedig feltűnnek erősebb színek, a smaragdzöld és a téglavörös is. A szépséges, nyers ékszereket Juhos Janka, a szupermenő táskákat pedig Veszprémi Gabriella készítette.
A kollekció mellett érdemes még figyelni a lookbookra is, mert igazán nagyon-nagyszerű lett! Számomra olyan szimpatikus lépés, amikor nem hivatásos modelleket kérnek fel a fotózásra, mert sokkal közvetlenebb és bensőségesebb atmoszférája lesz így a képeknek. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel könnyebben el tudom magamon is képzelni a ruhákat! A sorozatban elbűvölő nők mutatják be a kollekció darabjait Budapest és London utcáin - Catherine Y Serrano és Alessia De Pasquale kurátort, Kei Yoshino belsőépítészt és Uhercsik Brigi fordászt kérték fel a modell szerepére.


The Budapest-based Je Suis Belle's truly awesome new lookbook is featuring strong, gorgeous and creative women - Catherine Y Serrano and Alessia De Pasquale curator, Kei Yoshino interior designer and Brigi Uhercsik hairdresser. The 2015 SS collection has already stole my heart - it's full of lovely and light candy-colored garments! You can check out the whole lookbook on their facebook page.



Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

CRUISR - Go For It

 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...