2013. december 4., szerda

Karácsony a Springfielddel.Egy nagyon kedves karácsonyi ajándékot kaptam a Springfieldtől - a szeptemberi 3 bejegyzés után (itt, itt és itt megnézhetitek őket, ha lemaradtatok) most újra engem választottak, hogy bemutassak nektek egy outfitet a téli/ünnepi kollekciójukból. Egy olyan összeállítást választottam, ami tökéletes lenne a családommal töltött karácsony estére.
Bár az üzlet telis-tele van más, szintén csodaszép és ünnepi hangulatú, csillogó szállal szőtt, fényes pulóverekkel, ez a szívecskés pulcsi instant-szerelem volt (azt hiszem egy csöppet rabja vagyok a pöttyös és szívecskés mintának). A kis-fekete-ruha a dombornyomott, barokkos virágmintával pompásan mutat a pulcsival, ahogy a 'love' feliratot kirajzoló, arany nyaklánc is. A nyaklánc és a pulcsi elég vidám kombó! :) A burgundi platform cipellőt már láthattátok itt, azóta is az egyik legszebb pár a szekrényemben - ezt az összeállítást pedig még ünnepibbé teszi, és egy kis színt is csöpögtet a fekete-fehér ruhák közé.

Ha a szuperséges, karácsonyi hangulatú ruhák miatt már amúgy is a Springfieldben jártok, érdemes körülnézni a kisebb kiegészítők (mesés övek, vicces zoknik) és egyéb apróságok között is, mert elég jó ajándékokat lehet találni. Én is választottam hármat - egy téli pizsamát apukámnak (annyira édes ötlet, hogy textil zsákokban árulják őket!) egy pöttyös fejhallgatót egy barátnőmnek, aki már régóta szeretne egy ilyen maxi-méretű-zene-hallgató-eszközt, és egy szépséges noteszt egy másik barátnőmnek, aki nagyon szeret rajzolni.

Hála és köszönet:
A ruhákért a Springfieldnek.
A fotókért Wati Lunkának.

I was given a sweet gift from Springfield this Christmas - after the 3 outfit post in September, they have asked me to present you an outfit from their winter/holiday collection. I chose a garment that yould be perfect for Christmas evening in the circle of my family. The shop is full of lovely-shiny pullovers, but when I saw this 'heart' jumper my heart skipped a beat. It was an instant-love, as well as this little black dress, with it's embossed floral pattern. The 'love' spelled golden necklace is a must-have piece - especialy if it's worn with the 'heart' jumper. It's s super fun combination. The burgundy platforms are the prettiest shoes I own - and also, they complete and add some colour to this black-and-white outfit.
If your're searching fo some presents for Xmas, it's also worth to look around at Springfield. Beside the cool clothes they offer some other, smaller but still awesome stuff. For example perfumes, make up, and little accessories like belts or socks. I've chosen three adorable gifts. Winter pyjamas for my father - I really like the idea, that they are selled in cute textile bags. For one of my friends (who's crazy about music) a supersweet, dotted earphones, and a beautiful notebook for another dear friend of mine, who just loves doodling.

Many thanks to:
Springfield for the clothes.
Wati Lunka for the photos.
She & Him - I'll Be Home For Christmas
7 megjegyzés:

 1. Bűbájos és nagyon csinos, én is szeretnék egy szivecskés pulcsit! A she&him pedig nagy szerelem!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm :) A She&Him örök favorit nálam is!

   Törlés
 2. Lesz majd karácsonyi zeneválogatás? nagyon szeretem hallgatni a mixeid:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már készülőben van! :D úgy örülök, hogy tetszenek!

   Törlés
 3. húúú nagyon klassz az a ruha! Meg a pulcsi, meg a cipő! Meg úgy együtt az egész! Külön-külön észre sem venném, hogy egymáshoz így passzolnak.

  VálaszTörlés
 4. Nézegettem a springfield facebook-ját, és nagyon megtetszett ez az outfit, de nem gondoltam volna, hogy egy magyar blogra fog irányítani a link :) Nagyon jó a blog, úgyhogy lett egy új követőd! :)

  Dóri

  http://six-underground.blogspot.com

  VálaszTörlés
 5. Én is nagyon várom a karácsonyi válogatást! A szivecskés pulcsit meg úgy néz ki, hogy elkapkodták mind, mert az online shopban sincs már fent! :O

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...