2014. február 15., szombat

Yes Yes.Már  N A G Y O N  régen volt outfit bejegyzés - főképp a hidegség miatt, ilyenkor télen nem igazán vagyok elememben, viszont ezzel a kabáttal már hónapok óta szeretnék felvágni... Úgyhogy végül rászántam magam, és az egyik nap kimerészkedtem a ködbe fotózkodni.
 A kabátba még tavaly szerettem bele egy streetfashion fotón. Úgy igazán. Akkor azt hittem, hogy sose lehet az enyém, mert annyirajó, hogy biztos valami méregdrága külföldi dizájner-csoda. Aztán ősszel megláttam a Zarában, jól meglepődtem, hazavittem, azóta pedig le se vettem (najóde). 
A dús mintás, gazdagon díszített, esetenként folkos hatású darabok a kedvenceim, szóval ez a virágos-szövött kabát mintha csak nekem készült volna.


Some outfit photos starring my favourite Zara coat. I might say that an everlasting love binds me to this folk art-inspired, floral item.
Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

The Colourist - Yes Yes

8 megjegyzés:

 1. fantasztikusan fantasztikus és hihetetlenül gyönyörű a kabát, igazán csudás a kalappal! ♡

  VálaszTörlés
 2. Én is imádom ezeket a kabátokat, talán azért, mertolyan " regényesek". És azt hiszem, hogyegy 14 éves lánynak nem is kell más. Sajnálom, hogy a mai lányok ilyen divathajhászok és ha megjelennék egy hasonló ruhában, akkor biztosan kicikiznének. :(
  Imádom a blogoat: a kedvencem.
  Anna
  http://presenceblogging.wordpress.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ó Anna, ne foglalkozz velük! öltözz úgy, ahogy szeretnél - amikor ennyi idős voltam, én is olyan ruhákat hordtam, amik nekem tetszettek, és nem bántam meg :)

   Törlés
  2. Köszi Rebeka a bátorítást. Azt hiszem, a ked venc bloggeremre hallgatnom jell ;)

   Törlés
 3. Olaszországban láttam ilyen mintájú, magas derekú sortot, nagyon csini volt, csak sajnos már csak XXL méretekben volt.. azóta fáj érte a szívem! ^^

  VálaszTörlés
 4. nagyon tetszik a kabát! ötletes volt, aki megtervezte! a színvilága....uh....issszonyatosan jóóó!
  olyan szép vagy!......mint....mint a kabátod! ;D

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...