2014. november 15., szombat

Új szemüveg!



Méltatlanul kevés szó esik a szemüvegekről - általában mindenhol. Még itt is, pedig nap-mint-nap szemüveggel élvén küldetésemnek éreztem, hogy gyakrabban elő- és divatbahozzam a témát, de sajnos e célkitűzésemnek eddig sajnos kevéssé tettem eleget. Ezért is örültem olyan nagyon, amikor az Opti24 online optika felkeresett egy együttműködéssel, hogy válasszak a kínálatukból egy szemüvegkeretet, és aztán meséljem el Nektek a tapasztalataimat.
Nem igazán szoktam interneten vásárolni, ilyesmit pedig még csak véletlenül sem állt szándékomban. Nagyon régimódi vagyok, vásárlás előtt szeretek a próbafülkébe vonulni, ha pedig a megfelelő szemüveget keresem, akkor akár órákat is képes vagyok a tükör előtt ácsorogni... Végül arra gondoltam, hogy nem lőhetek annyira mellé, hiszen meg vannak adva a keretek pontos méretei (és már van annyi tapasztalatom, hogy tudjam, milyen típusú keretekről kell - fájó szívvel - lemondanom, mert nem illenek az arcformámhoz...). Aztán megérkezett a szemüveg, és csodáknakcsodájára pontosan olyan volt, mint amilyennek elképzeltem (azt hiszem az online vásárlás egy új barátot szerzett magának a személyemben)!
Érdemes átböngészni a kínálatukat, mert (kimondom a kulcsszót, olcsók) a hagyományos keretek mellett mindenféle stílust meg lehet találni, akár még az 50-es vagy a 70-es évek szerelmesei is elégedettek lehetnek. Én egy modernebb vonalvezetés mellett döntöttem, de az alább látható extravagánsabb formák között is vacilláltam - főleg az az első keret kísértett, nagyon menő!

És a végére egy szuper hír - az Opti24 olyan kedves volt, hogy felajánlott számotokra egy nyereményjátékot egy teljes szemüvegért! A részleteket hamarosan közhírré teszem a facebook oldalamon, szóval érdemes lesz néha rápillantani ;)



Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


OK GO - I Won't Let You Down

Ez pedig egy szuper nézni/hallgatnivaló szombatra! :)

3 megjegyzés:

  1. nagyon köszi a bejegyzést, nem is hallottam Róluk (eme napig)!
    tökjó kis szemüvegek!
    a választásod tökéletes! illik Hozzád! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik az új kereted, valami hasonlót szeretnék én is, mert már sajnos megérett a szemüvegem a váltásra.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...