2014. augusztus 20., szerda

Mostanában / #10.

1. Ezt a fotót Garance Doré készítette még 2013 decemberében, de azóta is az egyik kedvencem. Giulia Tordini annyira gyönyörű, hogy fáj, viszont van, amit mi is elleshetünk tőle - a hátrafogott, enyhén kócos haja az előrehulló pár tinccsel, és a vörös rúzs kombója lehengerlő!


Sok szépség és jóság az utóbbi hétről!



2. A Free People kisfilmjeiről elég sokat szoktam áradozni - bocsánat, de itt a legújabb reklám is, amely az őszi cipőkollekciót hivatott népszerűsíteni. A videóban Prince Charming egy műanyag koronával a fején indul megkeresni azt a leányzót, akinek a lábára illik a cipellő... Annyira rossz, hogy már jó.

3. Ezt a képet 1912-ből órákig tudnám nézegetni, olyan szép. (valahonnan a pinterest szövevényes rengetegéből keveredett elém)

4. A legtökéletesebb esküvői torták. Semmi fölösleges cicoma, csak egy egyszerű (és valószínűleg nagyon finom) fehér máz, díszítésképp pedig IGAZI virágok. A fotót itt találtam.

5. A Mayflower Supply nyári lookbookja elég édes. Itt megnézhetitek.


6. A kedvenc bloggercsaládom kis videója a Central parkról - SZUPERCUKI, mindenképp nézzétek meg!

7. A Jean Stories nevezetű oldalon csodás fotókat és egy interjút találtok Linda Rodin stylisttal, ...

8. ... és az egyik kedvenc együttesemmel, a Haim lányokkal.


9. A múlt héten láttam ezt a filmet (Szerelemre hangszerelve - iszonyú a magyar címe ) és nagyon kedves volt, nézzétek meg, ha még nem volt hozzá szerencsétek! Nem minden idők legjobb mozija, de tele volt édes jelenetekkel. (Keira Knightley elragadó ruhácskákban nyomul végig, szóval már csak ezért is érdemes megnézni. Ó, és énekel is. Meg New York.)

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...