2014. április 14., hétfő

Toni&Guy FashionWeek Budapest / 1. / Backstage.

A kedvenc modellem, Körmendi Csilla, egy szövött Nubu sálban (a nap egyik legmesésebb anyaga volt ez, muszáj lesz megszereznem! :) )


Szombaton rendezték meg a Toni&Guy FashionWeek Budapestet, ahol 6 magyar tervező mutathatta be a legújabb, 2014-es ősi/téli kollekcióját. 
(Zárójeles megjegyzés - Még mindig ez a legfantasztikusabb magyar divatesemény. Egy darab kritikát sem tudok megfogalmazni, annyira zökkenőmentesen és profin ment minden. Szóval tapsvihar az elkövetőknek!)

Annyi fotót készítettem, hogy még egy jó időbe fog telni, mire mindet kiválogatom, így a kollekciókról egyenként egy kicsit később. Most egy kis backstage túra és pár hangulatfotó.


A fotókat én készítettem.


A Nubu bemutatója - és a tervezők. Annyira szép volt, alig várom, hogy elmesélhessem.

Ez itt én volnék, a Je Suis Belle tervezőivel, akik a legkedvesebbek! Az új kollekciójuk is csodás volt - csupa fekete, gyöngy és flitter díszítésekkel.

Srej Zsófi!

A szépséges sminkeket a MAC sminkeseinek köszönhetjük.

A frizurákat a Toni&Guy fodrászai készítették - és mint mindig, most is profi munkát végeztek. Szegedi Kata harcos amazonjai voltak a kedvenceim, a tupírozott fonatokkal. A Je Suis Belle bemutatóján retro banáncsattos frizurákat, Anda Emíliánál pedig laza, bőrpántokkal hátrafogott copfokat láthattunk. De erről majd még úgyis bővebben.

Szünet a bemutatók között.

3 drága hölgy, akikkel a nap nagy részét töltöttem:

A legcukibb bloggerbarátnőm, Karczag Eszter - egy The Four ruhában.

I  L O V E  her glasses. Azt mondta, hogy ő készítette. Csúcs.

Annyira szeretem Regős Adrienn outfitjeit - mindig olyan szimpla és kifinomult! (Ha pedig még nem ismeritek a blogját, akkor kattintsatok, az egyik kedvencem.)

A The Four hármasának bemutatója. Csodás anyagokat használtak az új kollekcióban, és nagy hangsúly került a kötött anyagokra is. A fent látható kötött clutch K E L L!

Anh Tuan prezentációja, a már megszokott stílusú, gyönyörű luxusdarabokkal. Ez a fekete szőrmés hátizsák volt a kedvencem!

Tomcsányi Dóri is bemutatta a legújabb téli kollekcióját, mely a síelés, és a téli sportok tematikája köré épült. A sífelvonós minta annyira édes, garantáltan mosolyt csal az arcokra.

A 4 bájos modell egész nap talpig Dóri ruháiba öltözve fogadta az érdeklődőket.

Muszáj még megemlítenem Dóri lookbookját is, mert talán még soha nem láttam ennyire ötletes kiadványt - órákig lelkendeztünk rajta! Egy apró füzetbe szerkesztették össze a képeket, amelyen a modell, Csilla síelős pózokban mutatja be a ruhákat. Ha pedig végigpörgetjük a lapokat, mozgásba lendül!

Anda Emília bemutatója, csupa nyers feketével és fel-felvillanó sárgával / és Kondás Kata!


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Ray LaMontagne - Supernova

Csillagködök!


1 megjegyzés:

  1. milyen szépek ezek a magyar modellek! a nubu sál nekem is nagyon tetszik! várom a bemutatót!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...