2014. április 12., szombat

Mostanában.

1. The Sleep Shirt.



Pár szépséges apróság, ami az utóbbi időben az utamba került:



1. A The Sleep Shirt egy hálóruhákat árusító kis márka - elsősorban 1800-as évekbeli, oversized, fodros, kényelmes hálóingek ihletik a vonalakat. Nagyon tetszik a lookbook hangulata!

2. Két nővér vidám kis lakása Ausztráliában. Az a téglafal elég menő! /Fotók innen.

3. Egy újabb bontott téglafalas lakás, Londonban. Icipici, kicsit ütött-kopott, de épp ezért nagyon helyes. Itt találtok több fotót!

4. Egy übercuki japán márka, a Mina Perhonen tavaszi/nyári kollekciójának kisfilmje. Ami szintén übercuki. Csodás hangulata van, pont hétvégére való, szóval érdemes rászánni azt a 8 percet!


5. Kelsey Garrity-Riley tüneményes illusztrációja.

6. Nagyon szeretem keverni a kékek és a barnák árnyalait! A hölgy is igencsak csinos, még egy enyhén szecessziós hatású virágminta és egy cicus is feltűnik a szoknyáján. / Vanessa Jackman fotója.

7. Az olasz Vanity Fair áprilisi számában egész jó ez mintamixes, Afrika-ihlette sorozat. Itt megnézheted a többi képet is.



8. Gyerekkorom nagy kedvence, a porcelánbaba Sophie Ellis-Bextor egy új videóklipje (már november óta kering a neten, én sajnos csak most vettem észre). Ellene szól, hogy hatalmas műszempillákkal, és egy nagyon csúnya lakásban forgatták (persze megvan ennek is az esztétikája). Viszont az a két kis ruha valami elképesztően tündéri, a tengerpartos rész meseszép, és a dal is elég könnyen hallgattatja magát, szóval lessetek bele! Ha pedig tetszett, akkor itt a párja is.


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...