2012. február 28., kedd

Mesebeli Valentino.Bár az elkövetkezendő időszakban leginkább a tavaszi kollekciókat szeretném bemutatni, nem tudtam megállni, hogy a Valentino RED márkájának legújabb, őszi-téli lookbook fotóit ne tárjam elétek. 
A RED márka ruháiban visszaköszönnek Valentino fő kollekciójának elemei is (mint például a franciás tapéta minta), de sokkal hordhatóbb, hétköznapibb formában.
Bambi pedig úgy látszik még mindig igencsak népszerű, a képek kedves rajzolt hátteréről legalábbis nekem rögtön a Disney őzike világa ugrott be, de amikor jobban megvizsgáltam őket, már egy egész tucat mesefigura táncolt előttem. A koncepció pont illik a ruhák tündéri karakteréhez is, a barack-fekete, tüllös-fodros-virágos darabok közül próbáltam kedvencet választani, de minden hiába... 

Valentino RED collection 2012 Fall.
The Paper Kites - Halcyon

6 megjegyzés:

 1. Roppant bájos ruhák, mindegyiket örömmel elfogadnám :)

  VálaszTörlés
 2. Egyszerűen nem tudok megszólalni annyira elbűvölő.Mindegyiket elfogadnám, egyikre sem tudom azt mondani hogy nem tetszik, pedig nem vagyok "Valentinos". A kedvencem a tüll ujjas, apró virágmintás púderszínű ruhácska.

  VálaszTörlés
 3. csatlakozom az előttem lévőkhöz: én is elfogadnám az összes ruhát....annyira gyönyörűek....a fazonjaik és a színeik, mind-mind tökéletesek....nagyon köszi, hogy feltetted és megosztottad velünk eme szépségeket :)
  gratula a blogodhoz!
  nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 4. a ruhák is gyönyörűek és bájosak, de amit én még nagyon szeretek a blogodban, azok a zenék!! 2 együttest is tőled ismertem meg, és azóta a kedvenceim....:) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg? jaj de örülök, igazából nem is gondoltam volna, hogy vannak akik meghallgatják őket! :)

   Törlés
 5. az összes gyönyörű! általában megoszlik a véleményem a különböző kollekciókról, de ez az összes egy álom!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...