2012. február 28., kedd

Mesebeli Valentino.



Bár az elkövetkezendő időszakban leginkább a tavaszi kollekciókat szeretném bemutatni, nem tudtam megállni, hogy a Valentino RED márkájának legújabb, őszi-téli lookbook fotóit ne tárjam elétek. 
A RED márka ruháiban visszaköszönnek Valentino fő kollekciójának elemei is (mint például a franciás tapéta minta), de sokkal hordhatóbb, hétköznapibb formában.
Bambi pedig úgy látszik még mindig igencsak népszerű, a képek kedves rajzolt hátteréről legalábbis nekem rögtön a Disney őzike világa ugrott be, de amikor jobban megvizsgáltam őket, már egy egész tucat mesefigura táncolt előttem. A koncepció pont illik a ruhák tündéri karakteréhez is, a barack-fekete, tüllös-fodros-virágos darabok közül próbáltam kedvencet választani, de minden hiába... 

Valentino RED collection 2012 Fall.




The Paper Kites - Halcyon





6 megjegyzés:

  1. Roppant bájos ruhák, mindegyiket örömmel elfogadnám :)

    VálaszTörlés
  2. Egyszerűen nem tudok megszólalni annyira elbűvölő.Mindegyiket elfogadnám, egyikre sem tudom azt mondani hogy nem tetszik, pedig nem vagyok "Valentinos". A kedvencem a tüll ujjas, apró virágmintás púderszínű ruhácska.

    VálaszTörlés
  3. csatlakozom az előttem lévőkhöz: én is elfogadnám az összes ruhát....annyira gyönyörűek....a fazonjaik és a színeik, mind-mind tökéletesek....nagyon köszi, hogy feltetted és megosztottad velünk eme szépségeket :)
    gratula a blogodhoz!
    nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. a ruhák is gyönyörűek és bájosak, de amit én még nagyon szeretek a blogodban, azok a zenék!! 2 együttest is tőled ismertem meg, és azóta a kedvenceim....:) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? jaj de örülök, igazából nem is gondoltam volna, hogy vannak akik meghallgatják őket! :)

      Törlés
  5. az összes gyönyörű! általában megoszlik a véleményem a különböző kollekciókról, de ez az összes egy álom!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...