2011. június 26., vasárnap

Here is a heart.        Az Edwin Denim márkát még 1947-ben alapította egy bizonyos Mr. Tsunemi Japánban, és azóta már a világ számos országában lehet kapni a farmer anyagból készült ruháikat (azt hiszem nem fogtok meglepődni, ha azt mondom Magyarország a kevés kivétel egyike...).
        A 2011-es tavasz-nyári lookbook fotók pedig nagyon megtetszettek, méghozzá azért, mert hétköznapi emberek, barátok és párok bújtak a farmernadrágokba és ingekbe: alacsonyak, kopaszodók, szemüvegesek... Ráadásul Londonban készültek a képek, olyan helyszíneken, amik valamiért fontosak a modellek életében - a lakásukban, a stúdiójukban, vagy a kedvenc utcájukban lettek megörökítve amint nevetgélnek, beszélgetnek, kávézgatnak. Meg aztán szeretném még felhívni a figyelmet a kézzel íródott feliratokra is a fotók alján, ahol feltüntetik ki mit viselt.
         Persze gyönyörűek a hibátlan, retusált fotók is a Vogue-ban a karcsú modellekkel és a beállított hajkoronákkal, legszívesebben órákon át nézegetném őket. De nekem mégis akkora felüdülést jelent minden egyes ilyen fotósorozat, hogy muszáj ódákat zengenem róla.... Mert lelke van. Szerintetek? Őszintén kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok.

I really love these lookbook photos of Edwin Denim. They were taken in London, about real people, friends and couples as they're talking, laughing, drinking coffee at the garden, their flat or at their most precious spot in the city. 
I have a question for you: which photoshoots do you prefer - the ones in the magazines with perfect make up, hair and professional models, or this more personal type of photos? I'd really love to know your opinion on the subject.
Ez pedig egy szép videó arról, hogy hogyan készülnek az Edwin farmerek.


Jenny Owen Youngs - Here is a heart.ezt a zenét hallgatom most.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...