2010. január 9., szombat

500 days of summer.

Hát ezt a fimet most láttam. És nagyon tetszett. Egy remekmű.Először is, maga sztorija is jó volt. Nem túl eredeti, de jó. Kiszámítható, de mégsem igazán sablonos. És a végére nem olyan happyendet kap az emberlánya mint amire számít. Ami külön jó, mert az a happyend mindent elrontott volna. De nem mondok semmit többet, mert hátha megnézi valaki, ezért nem mesélem el a történetét.Másodszor, csodás képi megoldások vannak benne. Harmadszor, ugrál az időben. Amit én külön szeretek a filmekben. Szerintem akkor sokkal érdekesebbek, mintha egyenesen megy előre minden történés. (pl. Atonement is ilyen ugrabugrálós film. és pont ettől lesz érdekes.)Negyedszer, a zenéje fantasztikus. De tényleg. Megadja a hangulatot. Ötödször, jók a karakterek.

éééééés hatodszor, valami elképesztően eredeti stílusa és elbűvölő ruhácskái vannak a Summer nevezetű főszereplő leánynak.



 

 

 

 

 

 



 

ÉÉÉÉs íme egy jelenet a filmből - Dance sequence

500 days of summer

a maj nap dala / the song of the day - Mumm Ra - She's got you high 


4 megjegyzés:

  1. köszi, megnézem :D
    tetszetős
    és külön köszi, hogy nem mondtál semmi spoilert:D

    VálaszTörlés
  2. I loved this film so much. Zooey's wardrobe was definitely covetable.

    VálaszTörlés
  3. Még annak idején (kb 1-1,5 éve) néztem meg egy riportot a direktorral, megtetszett a stílusa. A filmben sem csalódtam. Szerencsére nem az a mézes-mázas hollywoodi mese. Szerintem életszagú.
    Ha tetszett ez a film, a főszereplő srácnak van egy szintén nem szokványos történetvezetésű szereplése az Uncertainty-ben.

    VálaszTörlés
  4. Juj köszi, megnéztem a trailerét...és egészen meglehetősnek tűnik.... majd megnézem....

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...