2014. november 20., csütörtök

Mostanában / #16.Szép és jó dolgok mostanából!


1. Carey Mulligan a brit Harper's Bazaar decemberi számában. A további édes, nevetős, ünnepi hangulatú fotót és a színésznővel készült interjút itt találjátok.

2. A Je Suis Belle a KOMOD egyik alapítójával, Veszprémi Gabriellával közösen tervezte ezt a szupervicces táskakollekciót. Engem amúgy is vonz minden ami csillog, de ez az alumíniummal bevont szintetikus bőr most nagyon megfogott magának, ahogy az uzsonnászacskók és bevásárlószatyrok által inspirált formai gegek is...

3. Megjelent egy új magyar szakácskönyv, amely 22 budapesti alkotó legfinomabb receptjeit mutatja be. A készítőket (Glódi Balázst, Laki Esztert és Mihály Kamillát) barátaik látták vendégül egy-egy beszélgetéssel kísért menüre. Az étkezéseket mint a közösségteremtés legjobb eszközeként ünnepli a könyv, méghozzá olyan csodálatos fotókkal, olyan gyönyörű, letisztult grafikával, amelyet ritkán látni itthon. Limitált példányszámban jelent meg, összesen 1000 db vár gazdára, ezért érdemes sietni a beszerzésével. A könyv előjegyezhető a weboldalán, de megtaláljátok a Konyhában, a Flatlabben, vagy az Ykra üzletében is. Azt hiszem az egyik legszebb karácsonyi ajándék lehet ebben az évben ;) A fotókat a Stilblogról halásztam.

4. Fehér terek, színes foltok és mintamix. Egy-két enteriőr, ami megtetszett. Az első fotó innen, a második innen, a harmadik pedig innen származik.

5. A Bridget & Olivia őszi/téli kollekciójában a steppelésé a főszerep (steppelt kabátkák, pulcsik és szoknyák!!!). Ezek a kedvenceim, az oldalukon megnézhetitek a teljes galériát.

6. Könnyen utánozható fordított-fonott-copf Mara Hoffmann 2015-ös tavasz/nyári bemutatójáról. Fotó innen.

7. Olyan szép ez a két táska a Twofold Concept (Berecz Vanda és Katona Barbara márkája) legújabb kollekciójából!

8. A fentebb már emlegetett KOMOD téli kollekciója, amelyet Bocskor Bíborka énekesnővel és a Mama Kin ékszermárkával közösen teremtettek meg. Futurisztikus, geometrikus és csillog! A mélykékek és a púderrózsaszín közötti kontraszt pedig elbűvölő.


9. Ez már egy éves dal (szóval lehet, hogy rajtam kívül már mindenki hallotta) de én csak most leltem rá, és túljó ahhoz, hogy esetleg valaki szintén lemaradjon róla!


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.
És ne felejtsétek el, hogy még vasárnapig tart a játék a szemüvegért az Opti24 felajánlásával! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...