2014. augusztus 15., péntek

Alma.Már nagyon régóta tervezem egy új "rovat" elindítását a blogomon - ezentúl igyekszem megosztani Veletek SAJÁT streetstyle fotókat, azonban egy kicsit másképpen, mint ahogyan azt a legtöbb ilyen jellegű oldaltól megszokhattátok.
Olyan nőket szeretnék Nektek bemutatni, akiknek nemcsak az öltözködése lehet inspiráló.  Hétköznapi, kedves lányokat fogtok itt látni - akik fantasztikusan öltözködnek, de nem azért, mert vagyonokat költenek rá, hanem mert egy egyszerű farmert is különlegessé tudnak tenni - akár csak mosolyukkal. Számomra a divatnál, a gondosan megszerkesztett outfiteknél és a tökéletes sminknél sokkal fontosabb a kisugárzás, a frissesség, és a természetesség. Azt hiszem az apró szabálytalanságok, tökéletlenségek tesznek valamit igazán elragadóvá és szerethetővé.
A fotók mellett egy-egy mini interjút is olvashattok majd.

Elsőként fogadjátok szeretettel Almát, aki az egyik legjobb barátnőm, dekoratőrként végzett, szeptembertől pedig a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Divat- és Textiltervezés szakán fog tanulni. Sokszor látom lenge blúzokban, gyöngyökkel televarrt, díszes felsőkben, de sportosabb összeállításokban is. A legjobban azt szeretem, ahogyan a színeket kombinálja - amikor találkoztam vele, pink színfoltokkal tette izgalmasabbá a pasztell sárga felső és farmer kombinációját.- Mi a kedvenc pillanatod egy dekoráció elkészítésében?
- A végeredmény megpillantása, ha már pillanatról beszélünk, mert olyankor végre kívülállóként nézhetem és akkor derül ki számomra is, hogy tényleg olyan lett-e amilyet elképzeltem...

- Honnan merítesz inspirációt?
- A szemem a fényképezőgépem. Folyamatosan figyelek minden olyan dologra, ami láttán jó érzés tölt el, legyen akár ez a természetben, vagy mindennap szembejövő életképekben (szobámban, könyvekben, utcán). Ha az ember nem csak lát, hanem néz is, akkor sok mindent el tud raktározni. Igyekszem vizuálisan érzékeny és figyelmes lenni, ez mindig alakítja az aktuális stílusomat valamint az ízlésem. Persze, ha a munka úgy hozza, tudatosan is inspirálódom, ilyenkor aktuális „küldetésem” témájába ásom bele magam: utánaolvasok, valamint tömérdek mennyiségű képet nézegetek. E közben szinte biztos, hogy valamit találok ami elindítja a fantáziámat, a dekoráció fő koncepcióját és már bele is vethetem magam a tervezésbe.
 
- Tavaly rajzot és festést oktattál szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeknek – mik voltak a tapasztalataid, hogyan lehetne őket a leginkább segíteni?
- Nehéz ezt megválaszolni, de úgy vettem észre, hogy ők „éheznek” a szeretetre és ha valaki részéről kis odafigyelést, kedvességet és a legfontosabb, hogy elfogadást (nem pedig szánalmat) kapnak, akkor nagyon hálásak. A hálát persze nem megfogható dolgokon keresztül mutatják ki, hanem azzal, hogy viszonozzák az odafigyelést és elkezdenek érdeklődőek lenni, vagy akár beavatnak olyan dolgokba, amit csak a jó barátaiknak, vagy hasonló helyzetben levőknek mondanának el.

- Milyen ruhadarabokat hordasz a legszívesebben?
- Nyári, nagyon színes, lenge overálokat.

- Hova mész, ha szeretnél kikapcsolódni a városban?
- Nappal követem a Nap sütési szögét.  Este követem azokat, akiket szeretek.

- Mi az a dal, amit mostanában nem tudsz kiverni a fejedből?
- Five Hundred Miles - Justin Timberlake, Carey Mulligan, Stark Sands. (A bejegyzés végén meghallgathatjátok!)

- Egy könyv, amit mindenkinek el kéne olvasnia:
- Aranka Siegal: Bűnbakok

- A film amit a legtöbbször láttál:
- Forrest Gump

- Melyik művész festményét akasztanád szívesen a nappalidba?
- David Hockney 

- Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?
- „ Semmi felől ne aggódjatok...” (Filippi4:13)

- Tudom, hogy mostanában nagyon sokat dolgoztál azért, hogy elérd a céljaidat - mi volt a legfontosabb dolog, amit megtanultál az utóbbi időben?
- A fentiekben említett idézet jelentősége! 


A fotókat én készítettem / photos by me.

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is!

Five Hundred Miles - Justin Timberlake, Carey Mulligan, Stark Sands


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...