2014. június 13., péntek

Mostanában. / #7

1.


Néhány szuper dolog, ami mostanság megtetszett:


1. A H&M és a Zara oldalán nemrégiben indult egy rovat, ahol divatszerkesztőket, bloggereket láthatunk a márkák ruháiban - a hétköznapjaikon, hétköznapi szituációkban - khm, na persze. Attól még nagyon szeretjük az ilyesmit, szóval érdemes ellátogatni a H&M oldalára, és megnézegetni a fotókat...

2. ... ahogy a Zara fotóit is elég jó végigböngészni.

3. Egy elképesztően szép videó arról, hogy hogyan készülnek az Etwas bőrtáskái

4. Rebecca Clothes Horse című blogját bizonyára sokan ismeritek - egyike azoknak, amelyeket a kezdetek óta még mindig követek. A vörös hajú, tündéri hölgy most félbevágott dinoszauruszos hajcsattokat is készít, az Etsy boltjában vásárolhatjátok meg őket. Mindig is szerettem a dinókat, ezek pedig olyan viccesek, nem akar valaki meglepni eggyel?

5. A stylist Kate Brien eszméletlen magasra emelte a mércét ebben az #instagram-műfajban - instagramján változatos padlózatokon láthatjuk meseszép cipellőkbe bújtatott lábát (és aznapi outfitjének alját)... Persze külön-külön is jól mutatnak a fotók, de így együtt elég hatásosak! / Kövessétek!


SCRIPTED CONTENT from Matthew Frost on Vimeo.

6. Matthew Frost kisfilmjei zseniálisak. A Vogue számára is készített már egyet-egyet (főszerepekben Cate Blanchett és Kate Winslet), de ez a kedvencem. Egyrészt, mert benne van Jessica Chastain, másrészt mert Jessica Chastain gyönyörű, aztán mert Jessica Chastain szuperjófej...
valamint mert a klassz vizuális megoldások mellett iszonyú humoros is. Ne sajnáljátok rá azt a másfél percet. (Egy icipici angoltudás azért szükséges hozzá)

7. Cukorka szinekben pompázó házikó. Itt találtok róla több fotót.

8. Hát nem cukik? Pocakos nyuszik. / innen csentem.

Man Man - Head On

9. Ez pedig az épp aktuális kedvenc dalom (azt hiszem még az is fog maradni egy jó darabig). A régi rémfilmekből összeeszkábált videója szintén megtekintésre ajánlott.


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...