2014. június 11., szerda

Ludovika.



A múlt héten beugrottam pár fotó (és egy kis vásárlás) erejéig az egyik kedvenc vintage boltomba, a Ludovikába. Ha esetleg még nem ismernétek, feltétlen lessetek be a Rumbach Sebestyén utcában megbújó kis üzletbe, mert csodás élmény, még akkor is, ha csak nézelődtök. Azt hiszem az ilyen helyeket hívják kincses dobozoknak - lenyűgöző a hangulata. A berendezés ragyogó, a csillárok, régi bőröndök, bakelitek, falfestmények mind egy másik világba repítenek minket. Ha pedig a vintage ruhák szerelmesei vagyunk, akkor a legjobb helyen járunk - válogatott, mesés ruhák, kiegészítők várnak ránk.

Ajánló - érdemes elolvasni ezt az interjút, melyet a Hg.hu készített a Ludovika alapítóival, Gyöngyösi Dórával és Markó Krisztinával, illetve ide kattintva megtaláljátok őket a facebookon is.


The most precious vintage shop in Hungary - Ludovika. Be sure to visit it, if you have a chance to take a trip to Budapest.


a fotókat én készítettem/photos taken by me.

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Blahalouisiana - The Bluebird




4 megjegyzés:

  1. Milyen árfekvésű a bolt? Mennyi kb. egy blúz? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Sára!
      Egy ruha vagy nadrág olyan 7000 ft körül van - de ki lehet fogni olcsóbb darabokat is. Ráadásul nagyon jó állapotúak, és tényleg mindegyik csodaszép, szóval ha szereted a vintage holmikat, akkor érdemes belesni :)

      Törlés
  2. ó de szupernek tűnik!
    köszi a tippet, tuti elnézek!
    :)

    VálaszTörlés
  3. ooOoO!
    kedvcsinálós kis képeket készítettél! ha tehetném, akkor most beugranék!
    nagyon tetszenek a táskák és az apró kis kiegészítők.....el tudnék "molyolni" a vitrines szekrényben is.....tudom, hogy a szőnyegeket nem lehet megvásárolni, de naon-naon tetszenek....gratula az üzlet kitalálójának, megtervezőjének, megvalósítójának! igen-igen hangulatosra sikerült, nem csodálom, hogy "elvarázsolt" ;)
    várom, hogy eljöjjön ama nap, mikor meglátogathatom eme szépséges kis Ludovikát! :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...