2013. július 22., hétfő

Bonjour, Brooklyn.



Azt hiszem, csak mosolyogva lehet végignézegetni Boo George fotóit, melyek az amerikai Vogue augusztusi számában jelentek meg. New Yorkban élő modelleket és művészeket állítottak a kamera elé, a város legbarátságosabb helyszínein, méghozzá a gyerekeikkel. 
Számomra olyan szimpatikusak az ehhez hasonló sorozatok - valahogy közelebb hozzák, leemelik arról a bizonyos elérhetetlen, arrogánsnak tűnő emelvényről a modelleket és betekintést engednek a szakmájuk mögé, az életükbe. Milyen édes Sasha Pivovarova, ahogy a kislányával játszik!

(zárójeles megjegyzés: sosem értettem, amikor a nők arra hivatkozva nem szeretnének kisbabát, hogy megváltozik az alakjuk, vagy "vége lesz az életüknek", hiszen még a modellek is, akár karrierjük csúcsán is bátran vállalnak gyerekeket. Nemrég egy divatbemutatón a backstage-ben segítettem, és egy szépséges, tökéletes alakú modellt öltöztettem. A legnagyobb meglepetésemre ebédidőben megjelent a férje, az édes kisbabájukkal!)


Lovely editorial from US Vouge August by Boo George.




Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.


John Mayer - Wildfire




2 megjegyzés:

  1. De rég láttam már Devon Aoiki-t! Még mindig gyönyörű :)

    Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a modellek általában profi segítséget kapnak abban, és dollár-ezreket fizetnek azért, hogy visszanyerjék tökéletes alakjukat szülés után, valamint sokkal szerencsésebb génekkel is rendelkeznek, mint mi, földi halandók.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hogy nem szabad :) és ha nem is dollárezrektől, de az alkattól biztosan függ a dolog.
      csak mindig olyan szomorú leszek, amikor ilyen kifogásokat hallok :(

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...