2013. április 2., kedd

93 évesen is.



És most következzék három apró videó, a legjobb, legkedvesebb fajtából.
A Coach márka összeszövetkezett az Advanced Style bloggal, hogy létrehozzanak 3 kisfilmet, amelyben híresneves, huszonéves bloggerek beszélgetnek stílusról az idősebb korosztályból való, csinos hölgyekkel. A párosítások csodásak, Nadia Sarwar Linda Rodin stylisttal, Leandra Medine Lynn Dell New York-i üzlettulajdonossal, Susie Lau pedig a képzőművész Ilona Royce Smithkinnel cseveg (aki 93 éves! 93!!!). Persze elhangzik egy-két olyan bölcsesség is, mint például "Fashion says me too, style says only me", de nemcsak ezért érdemes megnézni őket. 

Vallomás: Borzasztóan idegesít, ahogy a fiatalságot túleszményítik. Az, hogy mindenhol azt próbálják belém szuggerálni, hogy a huszonéves kor után vége az ember életének (főleg ha már családja is van... huhh. az megint egy más téma, és ha lehet, talán még bosszantóbb). 
Csak egy példa. Hallottátok Taylor Swift legújabb dalát? Tudom, hogy még véletlenül sem tőle kell várni az óriási életigazságok kinyilatkoztatását, de azért mégis. Na. Neki, és bájos társainak is befolyása van az emberek véleményére, főleg a fiatalokéra, és ha csak ennyire felszínesen tudják megélni azt, hogy most épp 22 évesek, akkor mi lesz később? Válasz: érdemes meghallgatni a folytatást, Lily Allen régebbi dalát, szintén 22 címmel...
Én most pont 22 vagyok, de ez hamarosan megváltozik. Azt szeretném, ha a kortársaimmal 30 éves korunk után, és anyukaként is csinosnak és fontosnak érezhetnénk magukat. Tudom, ezt mindenkinek saját magában kell lerendeznie, de azért mégis. Na.

Ezért is tetszenek annyira az ezekhez a videókhoz hasonló kezdeményezések, amelyekbe az idősebb korosztályt is bevonják. Megmutatják, hogy még a 93 éves hölgyekről sem szabad megfeledkezni, mert ennyi idősen is lehet valaki szuper-extravagáns, sőt, adhat inspirációt a fiatalabbaknak is. Linda Rodin például fantasztikusan öltözködik, a bőrdzseki, a tornacipő és a pink rúzs is pompásan mutat rajta. Azt hiszem megvan a legújabb stílusikonom.

Most, hogy én ilyen őszintén kitártam a szívem, hadd halljam a ti véleményeteket is, itt vagy a facebookon! :)

Advanced Style & Coach videos with bloggers and advanced style icons.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...