2013. március 28., csütörtök

Abodi Dóra és a barokkos pompa.Aki már huszadszorra látja Abodi Dóra új, 2013-as téli kollekcióját, attól elnézést kérek, de én sem maradhatok ki a sorból, hogy méltassam tervező munkáját. 
Bár hozzám kevésbé áll közel az új darabok esztétikája, nagyon értékelem a merészségét és az újításait - hazai porondon erre kevés példát láthatunk. Dóra az előző téli kollekciójával kilépett a magyar komfortzónából, most pedig kijelenthetjük, hogy visszafordíthatatlanul menetel a nemzetközi tervezők csapásvonalain. Ezúttal a barokkos trend mentén építette fel a kollekcióját, dúsan díszített, aranyos stukkók és indamotívumok borítják a különleges ujjakkal ellátott ruhadarabokat. A saját tervezésű digitális printek között megjelenik még az unisus is - az egyszarvú pegazus - amely visszatér a kis táskák díszítményeként is. A kiegészítőkre érdemes külön is odafigyelni, a nyakékek, az övek és a bőrtáskák szintén mesteriek.

The Hungarian designer, Dora Abodi's 2013/14 autumn-winter collection.Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.


The Black Keys - Never Gonna Give You UpNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...