2012. október 12., péntek

Marie Claire Fashion Days. /2.


Az előző poszt folytatása - a kedvenc kollekcióim a múlt hétvégén megrendezésre került Marie Claire Fashion Days programjából.

Daige

A Daige, Dudás Ildikó és Tóth Melinda közös márkája, melynek debütáló kollekcióját láthattuk a rendezvényen. A sportos, de helyenként mégiscsak elegáns ruhák erőteljes pink és sárga színekben pompáztak. A legnagyobb találat talán a festék-fröccsös print volt, az arany láncok, baseball sapkák és fehér cipellők pedig egy kis 80-as évek hangulatot kölcsönöztek a daraboknak.


KEPP Showroom

A KEPP Showroom-os lányokban még sosem csalódtam, minden munkájuk nagyon szerethető és átgondolt. Az idei, sárga-szürke színekben játszó téli kollekciójuk is nagyon ötletes lett. Minden darab jól hordható, de mégis van bennük valami kis trükk, például a térben kimozduló műanyag betűkből álló üzenetek, az érdekes vállmegoldások, vagy a csillogó plexi lapocskák geometrikus applikációja. A legegyszerűbb szabású, oversized felsőket pedig a csapat régi kampányképeiből összeeszkábált printek teszik izgalmassá.


Zoe Phobic

Szimon Ágnes Nóra rockos hangulatú, téli kollekciójáról már korábban írtam, (ide kattintva azt is elolvashatjátok, hogy mit...), de azóta hozzácsapódott még a kínálathoz egy-két újabb mesés darab is: egy szegecses kis szoknya sejtelmes uszállyal, és egy bőr felső, mályva színű maxiszoknyával.


The Four

A The Four nevezetű háromtagú kis csapat munkája annyira különbözik a többi tervező stílusától, hogy még a néhol kissé erőltetetten a kollekcióba csempészett terepminta ellenére is (a military az idei ősz egyik nagy trendje) nagyon tetszett. A Balenciaga hatású kis dzsekik és a fényes bordó anyagok (főleg a türkiz táskával kombinálva - az utolsó képen) a kedvenceim.


Nubu

A Nubu csapatát eddig is nagyon szerettem, az új lookbook fotóikat pedig majdnem fél órán keresztül nézegettem. A letisztult vonalú, izgalmas hátmegoldásokkal, különleges szabású darabokkal tarkított kollekció a tyúkláb minta köré épült. Hihetetlenül egyszerű és ütős, ahogy a motívum felnagyítva, fülbevalók és nyakékek formájában köszön vissza. 
A Nubu kollekciójáról később még többet!

A fotókat én készítettem./Photos taken by me.

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.

The Vaccines - I Always Knew
Pörgős-Szédülős-Vidámparkos.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...