2011. december 4., vasárnap

D&G játék és egy kis karácsonyi Zooey Deschanel.A Fashion Guide és a D&G márka közös játékot indított - a fenti képen megcsodálható felsőt sorsolják ki azok között, akik a blogokon feltett 8 kérdésre elküldik a helyes választ az info@fashion-guide.hu ímélcímre, és ráböknek a 'tetszik' és a 'megosztás' gombra a facebook oldalakon.

 Íme a cikk és a hozzá kapcsolódó kérdésem: 

            A Dolce & Gabbana és ezen belül a D&G a világ egyik legjelentősebb divatmárkája, a budapesti D&G üzlet pedig a pesti divatrajongók legkedveltebb célpontja. Az utóbbi időkben a nemzetközi sajtóból átszivárgott hírek szerint komoly változások állnak be a márka életében.
           Mielőtt felülnénk mindenféle kósza híreszteléseknek, inkább hagyatkozzunk a tényekre, melyet maguk a tulajdonosok, Domenico Dolce és Stefano Gabbana hoztak nyilvánosságra. Ezek alapján lehet biztosan tudni, hogy a 2012 tavaszi kollekció az utolsó, amely D&G néven fut, ezután a vonal beleolvad a Dolce&Gabbana márkanévbe.
           A márka tehát nem megszűnik, csak átalakul. A Dolce&Gabbana kollekció kibővül, gyakorlatilag két vonal lesz egyben. A márkanév megszűnésének oka, hogy a két márka gyakorlatilag egymás konkurenciájává vált. A D&G vonal olyan üzleti siker lett, mely komoly nyereséget termelt a cégnek, ezért is emelik át a D&G stílust a Dolce & Gabbana kollekcióba.
Ezért a 2012 őszi szezonnal kezdődően a budapesti üzlet is átalakul hivatalos Dolce&Gabbana üzletté.
         A kollekcióban megmaradnak a D&G-re jellemző fiatalos, friss, lendületes márkajegyek, a kedvelt "D&G darabok". A D&G árfekvés is megmarad, tehát nem kell félni az árak változásától, csak a teljes árskála szélesedik majd.


A kérdés -  Mikor jön ki az utolsó kollekció a Đ&G márkanéven?


A többi kérdést megtaláljátok ezeken a blogokon: OurStyle, PlusSizeLife, Festy, Lipstick City, Beango, és a Clotes For Love
A Fashion Guide oldalára kattintva pedig további részleteket olvashattok.

A játék december 4. és 9. között tart, a D&G felső egész jó kis Mikulás ajándéknak is bizonyulhat....
És egy kis karácsonyi zene, hogy én is beszálljak az egyre fokozódó karácsonyi hangulat árasztásába, méghozzá az egyik legkedvencebb bandám a She&Him új albumáról.

2 megjegyzés:

  1. Szia!:)
    A Lipstick City blogon nem találom a játékra vonatkozó cikket sem, nemhogy a kérdést. Nem lett még postolva ? Vagy merre van ?
    Köszi a segítséget!

    VálaszTörlés
  2. Hohohó tényleg nincs még fenn, de azt hiszem már úton van... szerintem ma este, vagy holnap már biztos fenn lesz! sajnálom, hogy várni kell rá :(

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...