2011. június 20., hétfő

Eighties.



A Vogue Paris 2011 Júniusi/Júliusi számából való fotók, Sasha Pivovarovával. A képeket Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette, a modell pedig Dries Van Noten-t, Yves Saint Laurent-et és Marc Jacobs-ot visel. 

Elképesztő. A nyolcvanas évek végének rockos, laza stílusa csak úgy süvít végig a divatvilágon, már nem menekülhetünk, de minek is tennénk? Éljenek soká a boka- és zoknivillantós magasderekú nadrágok (vagy ne szépítsek, mondjam ki, hogy répanadrágok?), oversize kabátok, bőrdzsekik, skót kockás ingek és a pöttyös kendők! 
Eddig is rengeteg fotósorozat készült ebben a stílusban, a street fashion oldalakon csak úgy hemzsegnek a nosztalgiázó fiatalok, de ezek a fotók aztán tényleg megragadták a hangulatot Madonna korai stílusának felelevenítésével. De nem csak a styling tetszik annyira, hanem a fotók spontaneitása és természetessége is.
Nektek hogy tetszik ez az új trend? Az én kedvencem Sasha hajában a pöttyös masni és a szintén pöttyös cipője a fehér zoknival...



These are photos from the 2011 June/July issue of Vouge Paris with Sasha Pivovarova taken by Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin. These shots represents wonderfully the newest trend: the atmosphere of the late 80's and the revival of Madonna's early style. I'm in love with the styling, but also the spontaneity of the photos.


fotók innen és innen.

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...