2010. január 1., péntek

BoLdOg  ÚjÉvEt!!!

Tudtátok, hogy 2010 már a jövő?
Egy barátom mondta ezt igen bölcsen még tavaly. És milyen igaza volt! A legtöbb utópisztikus film 2010 után játszódik, mindenféle ezüstszürke acélszerkezetekkel és építményekkel és repülőcsodajárgányokkal és robotokkal és .... És ha jobban belegondolunk, amilyennek ezek a filmek elképzelik a jövőbeli életet, az már nagyon is hasonlít a maira. Annak egy felturbózott változata. Nem? Mindig ezen gondolkodom. Főleg, ha valami új hipermodern épületet látok. És már 2010 van!

ja, és nekem ez az év már tényleg a jövőm kezdete. júniusban véget ér gimis pályafutásom, és ennyi, mehetek amerre látok, és még nem látom, hogy merre menjek. ha valakinek van valami tippje az szóljon. :)


HaPpY  NeW  Year!!!

Did you know, that with 2010 the future has begun?
My friend told this last year. And he was so right! Most of the utopian films are set after 2010, with all kinds of silvergrey steel constructions and buildings and flyingwondermachines and robots and.... And if we think about it a little we realise that the life today is now very similar to those film sceenes. Ok, a bit upgraded version of our lives. Isn't it? I always wonder about this. Especially if I see some new hipermodern building or something like that. And now it's 2010!

oh, and for me this year is really the beginning of my future. in June my high school career is over, that's all, I can go wherever I want, but I still don't know where do I want to go. if someone has a tip, say it please :)


2 megjegyzés:

  1. Boldog új évet és sok-sok kreatív ötletet kívánok neked erre az évre! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...