2015. július 3., péntek

Mostanában / #22.



Egy kis gyűjtemény azokból a dolgokból, amik mostanság megtetszettek. Szépséges ékszerek, kutyusok, Adrian Brody, és egy fantasztikus dal... Tartsatok velem :)


1. Peter Lindbergh fotói az amerikai Vogue júliusi számában. Vidámak, francia-riviérásak, ráadásul Adrian Brody és az egyik kedvenc modellem, a mesés Natalia Vodianova szerepel rajtuk, és jelen van bennük egy csepp nosztalgikus hangulat is - szóval nézegetésre ajánlottak! Ide kattintva megtaláljátok a teljes sorozatot.


2. Ismeritek már a legbudapestibb kutyák oldalát? Ha kutyabarátként még nem hallottatok a Dogs of Budapestről, akkor keressétek fel a facebook és az instagram oldalukat is, mert egészen kedves kezdeményezés. A Humans of New York mintájára képeket közölnek a kutyusokról és a gazdikról, és pár mondatban leírnak egy jellemzést, történetet a kis házikedvencekről. Humoros és aranyos!


3. Kármán Orsi legújabb, nyári ékszerkollekciója lélegzetállítóan gyönyörű! A modern hatású virágkoszorúk és nyakláncok hővel formált plasztikból készülnek, ezért minden szirom egyedi ívet kap. Eddig is nagyon tetszett Orsi minden munkája, de ezekért az ékszerekért most hangosan és sebesen dobog a szívem! Itt megtaláljátok a Karman Jewelry facebook oldalát.


4. A magyar KlassDSign márka nyári táskáit szívesen elfogadnám - mániákus pakolóként az az óriás bőr tote bag a kedvenem! A pasztell kampányképek sem utolsók, itt megnézhetitek a teljes kollekciót.



5. A Touchka akvarelles mintával díszített selyemkendői mindegyikét egy-egy mese ihlette. Nagyon cukik!


6. Igazán tetszik Jan Van Eyck festményének eme feldolgozása. Az Arnolfini házaspárról készült illusztrációt Martin Haake készítette.



7. A legszebb dal, amit az utóbbi hónapokban hallottam. Amikor először játszottam le, nagyon megérintett, de azóta is újra és újra hatással van rám. Csodálatos a szövege!


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...