2015. június 28., vasárnap

#Follow@Them! / 2.

1. @sikimsuseni - A Dél-afrikai stylist/blogger, Siki Msuseni profilján vidám, színes és szuper-izgalmas outfiteket láthatunk.


Instagram-ajánló | 2.

Vallomás: nagyon szeretem az instagramot. Csodálatos látni, hogy mennyire kreatívak az emberek, hogy sokan milyen minőségi, és tényleg lenyűgöző vizualitású képeket posztolnak. Ráadásul a világ bármely pontján lélegző egyén virtuális galériájába, életébe bekukkanthatunk, és szerintem ez rendkívül izgalmas!
Persze ha inspirációra vágyunk, akkor nem árt a megfelelő profilokat követni, ezért arra gondoltam, hogy néha készítek majd egy-egy kis válogatást, és megosztom Veletek, hogy én kiket "lájkolok", és ajánlok a szíves figyelmetekbe. Nektek kik a kedvenc instagram-hősötök? Örömmel fogadom én is a Ti ajánlásaitokat :)
 |Az 1. részt itt találjátok.|

 2. @keleclothing - Az egyik kedvenc magyar márkám a kötött holmikat árusító KELE (biztos emlékeztek, hogy már többször is kifejeztem az irántuk való rajongásomat itt a blogon...). Érdemes követni az instagramjukat, mert a @keleclothing profilon a brand titkos hétköznapjaiból osztanak meg kedves képeket, a @kelemarket oldalon pedig akciókkal várják a követőiket.

 3. @posafalvia - Anett letisztult, egyszerű - de annál mutatósabb - fotókat oszt meg a mindennapjaiból. Sok-sok kávé (és kávézó), fehér felület és tiszta formák kapják a főszerepet.

 4. @turaibarna - Nagyon tetszik Barna fotóinak érdes esztétikája - leginkább városok, épületek részletképeit közli.


5. @foxmeetsbear - A legutóbb egy édes olvasóm ajánlotta a figyelmembe Johnna Holmgren profilját, amely azonnal előkelő helyre csúszott a kedvenceim sorában. Családjának mindennapjait, és az azokhoz fűzött, nagyon személyes (sokszor egészen megható) történeteit, gondolatait osztja meg követőivel. Főképp a családról, anyaságról, szeretetről ír - a fotókkal együtt pedig tényleg igazán inspiráló!


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Beirut - No No No

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...