2015. január 11., vasárnap

Mostanában / #17.

 1. Ez a fotó hatalmas kedvenc. Egyrészt a csupa-sárga outfit a bordó rúzzsal, és a hátrafogott frizurával tökéletes... A háttérben megbújó kerítés kékje pedig még erőteljesebbé teszi a hatását. / Fotó - Soren Jepsen


Pár jó dolog mostanából, ami a szemem elé került - szépséges balett és egy csomó lakás, amiben szívesen eléldegélnék, no meg szuper zene a poszt alján!



2. Annyira tetszenek az ehhez hasonló, egyszerű torták! Minek a sok habos cicoma és marcipánfigura, amikor egy kis porcukor és virág sokkal természetesebben hat, könnyebb elkészíteni és ezerszer szebb. Arról nem is beszélve, hogy még sokkal finomabbnak is tűnik! Fotó innen.

3. Bár az ünnepi szezon most zárult, azért ez a teríték hasznos lehet egyéb alkalmakra is (egy esküvőre, mondjuk?). A fő látványosságot mindenképpen az aranyszélű pohárkák szolgáltatják - de ha ilyen úri hívságokat nélkülözünk is, ez a kép akkor is remek inspiráció lehet a legközelebbi dekorációhoz. Például a színek összeállításához - sötétbarna asztalon púderrózsaszín és arany - vagy a stílusok keveréséhez - geometrikus mintához antik hatású étkészlet! Fotó innen.

4. Ez a videó elképesztően-lélegzetállítóan-meseszép... Párizs és balett! Kötelezően megtekintendő.

5. Egy színésznő elkezdte gyűjtögetni az interneten azokat a szerep-felhívásokat, amikkel folyton találkozik... elég egyet-kettőt elolvasni, hogy megértsük miért. Amellett, hogy borzasztó szomorú, hogy a nőknek milyen sekélyes, szexista, sztereotip szerepeket hirdetnek, a megfogalmazásuk sokszor roppant nevetséges is, főleg így egy rakáson. Szóval egy kis móka (és szörnyülködés) kedvéért érdemes ellátogatni a tumblr oldalára - Lady Parts.

 (Az angolul kevésbé értőknek egy kis fordítás:
1. Keresünk: Dögös, kaukázusi 20-30-ast, pin-up modellből lett CIA ügynök szerepére.
2. Keresünk: Nagyon attraktív szupermodellt, aki buta, de nagyon szexi.
3. Keresünk: 23-33 éves nőt. Az első randija van a férfi főszereplővel, és minden elég jól megy, de egy év után a nő elveszti a szépségét.
4. Keresünk: Egy nagyon attraktív lányt, aki ezt még nem tudja, de egy átalakítás során rájön, hogy valójában milyen csinos.
5. Keresünk: 25-45 éves nőket. Minden női szereplő áldozatot fog alakítani.
6. Keresünk: Ultra attraktív nőt. Légyszi, légyszi, légyszi csak akkor jelentkezz, ha tényleg vékony és nagyon vonzó típus vagy. Nem tudok 7000 fotót végignézni olyanokról, akik 10-ből 3-asok. Csak 10-ből 8+os típusokat akarok látni.)


6. Néhány enteriőr, ami az utóbbi időben NAGYON megtetszett. A kedvenceim az eklektikus lakásbelsők, mert szeretem mixelni a régit, a rusztikusat a szupermodernnel. Hát ha még egy csipetnyi retro is keveredik a képletbe!  Fotók - pinterest

7. A Future Islands hangzásvilága teljesen más univerzumba tud perdíteni, ez a stop-motion videójuk pedig szintén tetszetős!

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

3 megjegyzés:

  1. Imádom a borítás nélküli tortákat és alapvetően a rusztikus tálalást. Persze a párom csak röhög, mert nem hiszi el, hogy nem lustaságból vágom nagyobb darabra a zöldséget :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép képek. Feldob és megihlet. Tetszenek a színek.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...