2015. január 13., kedd

In The Morning.



Egy kicsit idejétmúlt ugyan, de az Urban Outfitters 2014-es, szeptemberi katalógusában mindent szeretek: a hideg, szürke izlandi helyszínt, a retro hatású darabokat, a sminket, és a frizurákat is... Milyen üde az a türkiz szín a modell szeme alatt! Egy natúr alapozás mellett nem is olyan feltűnősködő. Az egyszerű, kiengedett hajat pedig meglepően jól fel lehet turbózni egy-két hullámcsattal.
Talán azért is lett most hirtelen olyan nagy kedvencem ez a sorozat, mert ilyenkor télen még sokkal inkább szükségem van egy kis inspirációra az öltözködés terén - nagy erőfeszítésembe kerül, hogy ne ugyanazt a pulcsit húzzam magamra mindennap! December múltán az összes téli ruhám szörnyen unalmassá válik (bármennyire is próbálom variálni a rétegeket, valahogy mindig egyformának tűnik a végkifejlet), épp ezért ilyenkor a smink-frizura terén is próbálok valamit újítani, hátha attól frissebbnek érzem majd magamat... Ezek a fotók pedig most épp eltaláltak! :)

The September catalog of Urban Outfitters is just what I needed these grey days of January... So please, excuse me, if it is a little belated! :)


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Club 8 - In The Morning



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...