2014. december 3., szerda

Előkarácsony a Springfielddel.




A Springfield olyan nagyon kedves volt, hogy idén újra felkért, állítsak össze egy karácsonyi outfitet a téli kollekciójukból. (Ha lemaradtatok, az előző decemberi, szívecskés-pulcsis bejegyzést itt találjátok :))
A feladat ebben az évben talán még nehezebb volt, mint tavaly! Az üzlet polcain vidáman sorakoznak a szebbnél-szebb, ünnepi hangulatú, csillogós-flitteres felsők és a kedvenceim, a karácsonyi-kötött-pulcsik. Azt hiszem ki is választottam a legmesésebbet, egy norvég mintás kardigánt, amit egy hosszú farmeringgel párosítottam. Egy ilyen ingruha már nagyon régóta a must-have listámon szerepelt... egy karácsonyi-kötött-pulcsira pedig mindenkinek szüksége van, hogy legyen miben családlátogatni az ünnepekkor! A lábaimra egy hosszúszárú, apró lánccal díszített csizma került, a nyakamba pedig egy pihe-puha, kockás sálat csavartam (ami olyan óriási, hogy akár pokrócként is beválhat). A kis sötétkék hátizsák pedig a legkiválóbb útitárs lehet a karácsonyi vakációra!

Ahogy tavaly, most is szeretnék adni egy ajándéktippet is. Az utolsó képen szereplő táska tökéletes meglepetés a Wes Anderson filmekért lelkesedő barátnőknek... Teljesen megidézi a Holdfény Királyság retro tábor hangulatát!

A Springfield oldalán megleshetitek a többi blogger karácsonyi bejegyzését is, amelyeket folyamatosan töltenek majd fel!

***

This year I've teamed up with Springfield again to create a perfect Christmas outfit with the help of their winter collection. (In case you've missed it, you can find my Christmas post from last year here.)
The task was even more difficult than last year, because the shop is full of shiny and glittering jumpers and with gorgeous Christmas-knitted-sweaters! I've found the most amazing knitted cardigan with Norwegian pattern and I combined it with a pretty denim dress. This kind of denim dress was on my wishlist for so long... and a Chrismas-themed-sweater is a must have piece for everyone! I've also chosen black boots with small chains on them, and a warm, soft checked scarf. This is a great, casual outfit which captures the atmosphere of the holiday, perfect for dinner with the family. The cute, dark blue backpack is also a great companion for the family visits!

As I did in last December, I would like to give you a gift tip now as well! The small bag is a pretty surprise for my friend who is in love with the movies of Wes Anderson. It recalls the retro-scout-world of Moonrise Kingdom delightfully, so it can be an ideal present for your Wes Anderson fan friends too!

On Springfield's website you can find the Chrismas-outfits of other bloggers as well!


(Igen, az ott a sarokban egy igazi kiskutya! :))


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Ella Fitzgerald & Louis Jordan - Baby It's cold outside



4 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik az összeállításod!
    mindegyik darabot elfogadnám! :)
    még jó, hogy megírtad honnan származik!
    nagyon szép Vagy! :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper képek! A kardigánért odáig vagyok :)
    Hihetetlenül imádom a külsőd (amire még rádob egy lapáttal, hogy Németh Jucira emlékeztetsz :) ).

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...