2014. augusztus 7., csütörtök

A Múlt Századból / #7.


"Az előző félévben az egyetemen egy feladatként önarcképet kellett készítenünk. Arra gondoltam, hogy beöltözök a múlt század évtizedeibe, és így készítek egy egész portrésorozatot. Az ötlet nem túl eredeti - már Ti is biztosan láttatok hasonló képeket - de nagyon szerettem volna elkészíteni a saját verziómat. A fotózás óriási fun volt, és a megszületett fotók is egészen viccesek lettek - a legtöbbön magamra se ismerek, pedig (szándékosan) nem vittem túlzásba sem a sminket, sem a frizurákat, illetve az utómunkálatokat és effekteket is próbáltam mellőzni."


A következő pár hétben szeretném Veletek is megosztani a végeredményt - most a hatvanas évek ihlette képeket láthatjátok.
Ha lemaradtatok, akkor itt megtaláljátok az előző fotóimat - 1900's, 1910's, 1920's, 1930's, 1940's, 1950's.

My new self-portrait project - I've taken photographs of myself wearing an outfit of every decade since 1900. It was so much fun to create these series! I can hardly recognize myself, although I didn't want to overdraw and overact the iconic looks of these eras so I used light makeup and not so extreme hairstyles.
In the following weeks, I'd like to share with you the final images, I hope you'll like them.
 

This one is inspired by the 1960's. You can watch the previous posts here - 1900's, 1910's, 1920's, 1930's, 1940's, 1950's.
 


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

The Zombies - Tell Her No5 megjegyzés:

 1. Rebeka! csodaszépséges Vagy!
  mindegyik kor jól áll Tenéked!
  várom a 70es évek fotóid! -remélem lesz olyan is- :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ó köszönöm... :) Nemsokára jön a következő rész!

   Törlés
 2. Szokás szerint gyönyörű vagy! Annyira irigyellek, hogy minden korszak ilyen jól áll neked * -- * Azt hiszem, nem hiába mondják, hogy a szépség időtlen :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :D de édes vagy!
   De ne irigykedj rám, szerintem mindenkinek szuperül állnak ezek a korszakok, csak jól kell elkészíteni a sminket és a frizurákat ;)

   Törlés
 3. egy órája nézem ezeket e képeket,egyszer már végigcsodáltam őket,most megint újszerűen hatnak,olyan nagyon szép vagy!!:)))

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...