2014. július 14., hétfő

Resort körkép!

1. Stella McCartney - bő nacik, magas talpak, sportos csíkok és puszilkodó madárkák!


Nemrég debütáltak a 2015-ös resort kollekciók! Egy kissé megkésve ugyan, de én is körülnéztem, hogy melyik márka mivel rukkolt elő a jövő évre, és persze lett sok kedvenc is. A múlt héten láthattátok a Valentino csodálatos FridaKahlós ruháit, most pedig egy kis válogatást készítettem a számomra kedves darabokból. Sok csík, mintamix, bő kabátok és pasztell sárga!

My favourites from the latest 2015 resort collections. Photos - Vogue.com, editing - me.


2. Suno - a szandálok szupermenőek, a hosszában csíkos overall pedig még sokáig nem fog eltűnni az emlékeim közül...

3. Band Of Outsiders - A csíkok és a pöttyök itt is fontos szerepet kaptak, de a cipőkre is érdemes odafigyelni.

4. Emilio Pucci - Azt hiszem valami hosszanti csíkosságot be kell szereznem jövőre, mert túl jól néz ki. Amúgy meg milyen édes az a kis sárga kabátka ott jobb oldalt?

5. Etro - A márka eddigi kollekcióihoz hűen most is csodás mintákat kaptunk - egy kis pöttyözéssel és csíkozással megspékelve. (Zárójeles megjegyzés: milyen nagyon szép a modell lány!)

6. Jil Sander - Ballonkabátok újratöltve, sportosan-egyszerű lazaság egy-egy erősebb színnel kiegészítve. Pompázatos.

7. Roksanda Ilincic - Játékosság, geometria, vidám színek és virágok térd alá érő ruhácskákon. Cukiság!

8. Mulberry - Egyszínű összeállítások - csupa cukorka árnyalatban (a kedvenc sárgánk itt is befutó!) (ó, és meglepetés - csíkok!). A nyakbakötős, modern felső nagy sláger lesz, több márkánál is feltűnt hasonló.

9. Alexander McQueen - Ezért a kollekcióért kevésbé lelkesedem, viszont nagyra értékelem, hogy Sarah Burton végre bátrabban ellépett Alexander McQueen hagyatékától. Ráadásul van az egésznek egy kis 60-70-es évek hatása is, amivel engem le lehet venni mindkét lábamról...szóval nem kekeckedem.

10. The Row - Mary-Kate és Ashley Olsen márkájáról már áradoztam egyet télen, de az új darabok még sokkal inkább tetszenek. A klasszikus - de oversized - szabásvonalak maradtak, azonban világosabb tónusokkal dolgoztak, így sokkal nőiesebb, finomabb, szerethetőbb hangulatú kollekciót hoztak össze. Mindet szeretném!

11. Mary Katrantzou - Mary Katrantzou munkáiban mindig a szoborszerű sziluettek és az erőteljes, digitális mintamixek dominálnak - azonban ezúttal ő is könnyedebb vonalakat használt. A mintákat pedig a középkori kódexek díszítményei és az iniciálék ihlették!

fotók - Vogue.com, montázsok - én

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


Olympic Ayres - Control

Ez. A. Dal. Fantasztikus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...