2014. július 11., péntek

A Múlt Századból / #5.
"Az előző félévben az egyetemen egy feladatként önarcképet kellett készítenünk. Arra gondoltam, hogy beöltözök a múlt század évtizedeibe, és így készítek egy egész portrésorozatot. Az ötlet nem túl eredeti - már Ti is biztosan láttatok hasonló képeket - de nagyon szerettem volna elkészíteni a saját verziómat. A fotózás óriási fun volt, és a megszületett fotók is egészen viccesek lettek - a legtöbbön magamra se ismerek, pedig (szándékosan) nem vittem túlzásba sem a sminket, sem a frizurákat, illetve az utómunkálatokat és effekteket is próbáltam mellőzni."

A következő pár hétben szeretném Veletek is megosztani a végeredményt - most a negyvenes évek ihlette képeket láthatjátok.
Ha lemaradtatok, akkor itt megtaláljátok az előző fotóimat - 1900's, 1910's, 1920's, 1930's.


My new self-portrait project - I've taken photographs of myself wearing an outfit of every decade since 1900. It was so much fun to create these series! I can hardly recognize myself, although I didn't want to overdraw and overact the iconic looks of these eras so I used light makeup and not so extreme hairstyles.

In the following weeks, I'd like to share with you the final images, I hope you'll like them.
This one is inspired by the 1940's. You can watch the previous posts here - 1900's, 1910's, 1920's, 1930's.Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Ella Fitzgerald - It's Only A Paper Moon1 megjegyzés:

  1. nagyon jó vagy!
    minden Rólad készült képkockán a bejegyzésednek!
    gratula!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...