2014. július 7., hétfő

A Múlt Századból / #4.
"Az előző félévben az egyetemen egy feladatként önarcképet kellett készítenünk. Arra gondoltam, hogy beöltözök a múlt század évtizedeibe, és így készítek egy egész portrésorozatot. Az ötlet nem túl eredeti - már Ti is biztosan láttatok hasonló képeket - de nagyon szerettem volna elkészíteni a saját verziómat. A fotózás óriási fun volt, és a megszületett fotók is egészen viccesek lettek - a legtöbbön magamra se ismerek, pedig (szándékosan) nem vittem túlzásba sem a sminket, sem a frizurákat, illetve az utómunkálatokat és effekteket is próbáltam mellőzni."

A következő pár hétben szeretném Veletek is megosztani a végeredményt - most a harmincas évek ihlette képeket láthatjátok.
Ha lemaradtatok, a sorozat első részét itt, a másodikat itt, a harmadikat pedig itt láthatjátok.


My new self-portrait project - I've taken photographs of myself wearing an outfit of every decade since 1900. It was so much fun to create these series! I can hardly recognize myself, although I didn't want to overdraw and overact the iconic looks of these eras so I used light makeup and not so extreme hairstyles.

In the following weeks, I'd like to share with you the final images, I hope you'll like them. You can watch the first one by clicking here, the second one here, and the third one is here. This third one is inspired by the 1930's!
 

Al Bowlly - The Very Thought Of You - 19344 megjegyzés:

 1. Rebeka!
  tökjó!
  eddig ez tetszik a legjobban!
  mint egy filmsztár! ;)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörűek lettek ezek a képek!

  VálaszTörlés
 3. Hibátlan.Gyönyörű.Örök.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...