2014. június 23., hétfő

A Múlt Századból / #2."Az előző félévben az egyetemen egy feladatként önarcképet kellett készítenünk. Arra gondoltam, hogy beöltözök a múlt század évtizedeibe, és így készítek egy egész portrésorozatot. Az ötlet nem túl eredeti - már Ti is biztosan láttatok hasonló képeket - de nagyon szerettem volna elkészíteni a saját verziómat.
A fotózás óriási fun volt, és a megszületett fotók is egészen viccesek lettek - a legtöbbön magamra se ismerek, pedig (szándékosan) nem vittem túlzásba sem a sminket, sem a frizurákat, illetve az utómunkálatokat és effekteket is próbáltam mellőzni."

A következő pár hétben szeretném Veletek is megosztani a végeredményt - most az 1910-1920ig tartó korszak ihlette képeket láthatjátok. Ha lemaradtatok, a múlt heti adagért kattintsatok ide!My new self-portrait project - I've taken photographs of myself wearing an outfit of every decade since 1900. It was so much fun to create these series! I can hardly recognize myself, although I didn't want to overdraw and overact the iconic looks of these eras so I used light makeup and not so extreme hairstyles.

In the following weeks, I'd like to share with you the final images, I hope you'll like them. You can watch the first one by clicking here. This second one is inspired by the 1910's.
Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


Erik Satie - Trois Gymnopedies2 megjegyzés:

 1. milyen gyönyörű a felső/szoknya!

  VálaszTörlés
 2. újra nagyon jól sikerült fotók! :)
  köszönöm a feltöltést!
  tetszenek!
  főleg, hogy világos színben szerepelsz a képeken!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...