2014. május 24., szombat

Yuna Zarai.



Annak ellenére, hogy már régóta a pályán van, Yuna Zarai zenéjébe pár hónapja szerettem bele. De nagyon. A malajziai énekesnő annyira kedves dallamokat és szövegeket ír, hogy mostanában egész nap csak az ő kellemes hangját hallgatnám - és már ennyi is bőven elég lenne, hogy ódákat zengjek róla, de nézzétek csak, mennyire jól öltözködik!
Tökéletes példa arra, hogy egy énekesnőnek nem feltétlenül kéne minden porcikáját megmutatnia ahhoz, hogy sikeres legyen, vagy, hogy a stílusával mindenkit lenyűgözzön. Muszlim vallása miatt a teljes testét elfedi, garbókat hord, kendőkkel rejti el a haját - mi pedig azt hihetnénk, hogy ezek a szabályok igencsak korlátozhatják az öltözködés adta önkifejezési lehetőségeket. Egy interjúban azonban azt mesélte, hogy ezek a kötöttségek sokban hozzájárultak ahhoz, hogy ki tudja kísérletezni a saját stílusát, játsszon a mintákkal és a színekkel.
Amellett, hogy a mintamixek, etnikus kiegészítők, és a réteges öltözködés híveinek kiváló inspiráció lehet Yuna stílusa, fontosnak tartom megemlíteni (bármennyire közhelyes is), hogy nem kell ahhoz kihívóan öltözködnünk, hogy vonzók legyünk. Szerintem fantasztikus, amikor valaki hű marad az elveihez, és minden kacérság nélkül is ennyire izgalmasan, és különlegesen válogatja össze a ruháit.

Az "I Wanna Go" című dalához készített videó egyébként a legtündéribb dolog, tehát kötelezően megnézendő (és hallgatandó). Színes virágok, szuper8as kamerával felvett kis jelenetek, gördeszka meg tengerpart, és rengeteg mosolygás vár benne - a Falling című dala pedig napokig ki sem megy az ember fejéből! :)



fotók/photos via Pinterest






Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...