2014. április 24., csütörtök

Mostanában. / Egy kis hazai.

1. The Room.



Pár szuper jóság az utóbbi napokból - ezúttal a házunk tájáról!
Mostanában annyi minden történik a hazai divatéletben, hogy alig-alig győzök lépést tartani a sok újdonsággal. Itt van pár új kedvenc, de még számtalan lookbook és kampány van tartalékban, szóval stay tuned!

Let's have a look at some pretty things from Hungary - I have dozens of great hungarian lookbooks and campaigns in stock, so stay tuned!



1. Megjelent a The Room magazin 19. száma, amely most az 'utazás' témája köré összpontosul. Ezeken a címeken tudtok magatoknak egy példányt zsákmányolni.

2. A Komod kis csapatának legújabb kollekciója a Pyrit nevet kapta, és most egy egészen sportos vonalat képvisel. Ide kattintva megtaláljátok a teljes kampányt! 

3. Nagyon tetszik Cselényi Eszter nyári kollekciójának gobelin-hátteres lookbookja. A kedvencem pedig mindenképpen ez a szövött táska!

4. A Luan by Lucia divatház elindított egy almárkát. Az LBL kollekcióiért szezononként mindig más és más vendégtervező lesz felelős - a tavaszra és nyárra szánt darabokat ezúttal Domokos Dóra, Deák János és Terzin Anna tervezték. Az ékszereket - amelyek olykor a ruha szerves részét képezik - Czok Ildi készítette.

5. Takács Judit bőr táskákat, és csodás kiegészítőket felvonultató kollekcióját a vízi világ ihlette - kattintsatok ide a Gellért fürdőben készült további sellős fotókért és a kampányfilmért.



6. És egy kis elmaradhatatlan zene - új felfedezés a BlahaLouisiana nevezetű banda, akik tökjó zenét játszanak! És végre nekünk is van egy Blacony tévénk! Magyar bandák játszanak magyar tetőkön - alig várom a következő videót.


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...