2014. március 29., szombat

Mostanában.

1. Indul a vattacukor szezon! /fotó
Kárpótlásul az eheti bejegyzések feltűnő hiányáért, most egy hosszabb, gyűjteményes poszt . Többek között spagettiző hírességekkel, kiskutyás csokipapírral és 3 tehetséges magyar leányzó új márkájával.2. Hírességek spagettit falatoznak. Dean Martin, Frank Sinatra, Louis Armstrong, Audrey Hepburn, Sophia Loren, Sean Connery és a Beatles. /a képeket a pinterestről gyűjtöttem


Love Taza for Lauren Moffatt! from Naomi Davis on Vimeo.

3. A kedvenc blogom tulajdonosa, Naomi Davis segédkezett Lauren Moffatt új, kislányoknak szóló kollekciójának megtervezésében. Nézzétek meg a ruhácskákhoz készült kisfilmet, csudaédi! /itt egy link több információért.

4. 3 nagyonkedves momés lány új márkát alapított Open-Up néven. Kötött anyagok, lágy színek, és különleges kivágások jellemzik az első kollekciójukat. Ti is szeressétek Grábits Ágota, Nógrádi Nelli és Merényi Zita munkáit a facebookon!

5. A csokikészítő Mast Brothers llegújabb, übercuki, kiskutyás csokipapírja. /innen.

6. Kipróbálásra érdemes kenyérreceptek ---- Girl Meets Rye.

7. Egy hálószoba, egy nappali, egy konyha. Világos terek, tükrök, és szép szőnyegek.

8. Bread&Butter ---- Dél-koreai, elragadó kis márka. Természetes anyagok, modern-és klasszikus szabásvonalak, és hangulatos lookbook fotók.


9. Passenger legeslegújabb dala és videóklipje. Júniusban jön az új albuma, juhú!Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...