2013. szeptember 14., szombat

A sünis zokni. /Springfield 3.A harmadik és egyben utolsó outfit bejegyzés - a Springfielddel. (Ide kattintva megnézhetitek az elsőt, itt pedig a másodikat.)
Az egyik kedvencem a dupla (egyes esetekben akár tripla) farmer-kombó. A hiedelmekkel ellentétben csöppet sem unalmas viselet ha tetőtől talpig famerba bújunk, bár azért érdemes a kiegészítőkkel kisebb különlegességeket csempészni az összeállításba. Már ha nem lenne épp elég különlegesség a farmering fehér pöttyös volta.
Ez esetben az izgalmakról a meseszép, mély bordó, ultramagas platform cipő, és a kedves párja, a színes sünis zokni gondoskodott. (próbáljátok kimondani: színes-sünis-zokni!) Pár hónapja egy streetstyle fotó parázs vitákat keltett a facebook oldalamon. A képen a hölgy egy amúgy sem egyszerű, türkiz színben pompázó cipellőhöz egy dinós zoknit társított, ami rögtön megtetszett, és azóta vártam az alkalmat, hogy én is kipróbáljam ezt a kis cselt. Amikor megláttam a Springfieldben az édes sünis zoknikat, rögtön beléjük szerettem! (Tipp: van többféle színben is - ha pedig a kisállatokhoz még bátortalanok lennénk, azért érdemes körülnézni a virágos, a pöttyös és a csillagos zoknijaik között is...) A sötétbordó platform pedig egy álom. Tényleg.

Hála és köszönet:

A Springfieldnek a ruhákért.
Karczag Dánielnek a fotókért.

***

The last outfit post with Springfield. (Here you can read the first, here the second one)
One of my favourite looks is the duble (or in some cases the triple) denim combination. Some say that it is super-dull to wear denim from tip to toe, but if we mix it with something unexpected, the outfit can turn out to be very exciting. Not to mention if one of the pieces is a pretty dotted one, like this denim shirt from Springfield.
This time the excitement was provided by the beautiful, deep purple platform shoes and the hiper-fun-colorful hedgehogs on my socks.
A couple of months ago I posted a streetstyle photo with turquoise sandals and dinosaur-socks, and I just couldn't get it out of my head since then. When I saw these lovely hedgehogs in the collection of Springfield I just couldn't resist - I had to try out this little trick. (Tip: these hedgehog-socks can be found in different colours - but if you aren't brave enough for these cuties yet, you can choose some floral, dotted or strarry ones as well.) And the deep purple platform shoes are truly amazing. Truly.

Many thanks to:
Springfield for the clothes.
Dániel Karczag for the photos.Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.


Lowing - I Will Wait For YouNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...