2013. április 23., kedd

Darlin'Orla Kiely 2013-as nyári kollekciójának kampánya. 
Lenyűgöző. Mint mindig. 
A retro nyomatok és a 60-as évekbeli vonalak maradtak, a ruhák terén meglepő újítások nem történtek (jaj ne is, így szeretjük, ahogy van!), viszont kaptunk egy elragadó kampányt. Egy olyannyira elragadót, hogy sikerült túltenniük az eddigi kedvencemen, a 2011-es londoni videón is (ide kattintva Ti is jól megnézhetitek magatoknak, ha már elfelejtettétek).
A fő attrakció most is a kampányfilm, amit a bejegyzés alján találtok, és óriási vétek lenne elmulasztani, főleg hogy csak pár perc az egész. Merthogy: kapunk egy szépséges szőke leányzót, nevezetesen Hannah Holmant, aki vakációját a napsütéses, pálmafás Palm Springsben tölti. Kapunk még édes semmittevést a hotelben, egy kis táncot a medence szélén, biciklizést és színes koktélokat. Plusz, Erika Spring bájos hangját, amint azt énekli, hogy 'Darlin'.
Ó és majdnem elfelejtettem megemlíteni, egy magyar származású lány, Maximilla Lukacs rendezte.

Orla Kiely 2013 SS campaign. LoveLoveLoveLoveLove it!!! Especially the shortfilm with Erika Spring's lovely voice.Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...