2013. január 9., szerda

Nadia.



Ezennel elérkezett az idő, hogy bemutassam a mindenkori legkedvencebb bloggerinámat, a New Yorkban élő Nadia Sarwar-t. Nadia 2009 óta írja FrouFrouu nevezetű blogját, ahová (kellő öniróniával fűszerezve) rendszeresen tölt fel képeket a saját öltözködéséről és a körülötte lézengő stílusos barátairól.
A szépséges hölgy verhetetlen ízléssel kombinálja és rétegezi a különböző ruhadarabokat: kedvencei az oversized szoknyák, répanadrágok, a férfias hatású darabok, mellények, overallok és a vintage holmik. A kalapok és sapkák szerelmese, a hosszú, fekete haja, és vörös rúzsa jellegzetes védjegyének számít. És ha maguk a ruhák még nem okoznának elég vizuális gyönyört, ott van még az a mód is, ahogy tálalja őket - mesteri érzékkel komponált fotókkal ámítja el az oldalára látogató, inspirációra vágyó tömegeket.
Ha esetleg még nem ismernétek Nadia blogját, akkor rajta, kattintsatok ide, és merüljetek el a világában.

I'd love to introduce you my all time favourite fashion blogger. FrouFrouu is owned by the New York based Nadia Sarwar, who mixes oversized, masculin and vintage clothes with unbeatable sense. In case her style wasn't enough visual attack, she composes the most amazing outfit photos in blogger history. If you haven't been familiar with her site, by clicking here you can dip down deep into her world.



Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is, ahol még több jóság vár.


Nolita Knights - Distance Kills




2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...