2012. október 22., hétfő

Je Suis Belle és Use Unused.

Je Suis Belle 2013 SS.

Az előző bejegyzésemben emlegetett FashionWeekBudapest rendezvényén megtekinthettük még a Je Suie Belle és a Use Unused kollekcióit is.

A Je Suis Belle 2013-as tavasz-nyári repertoárjának pár darabját egy kis prezentáció keretén belül vehettük alaposan szemügyre (a bemutatók e fajtája itthon még meglehetősen újszerű, de külföldön már bevett szokás). A bő ruhákat a nyolcvanas évekbeli színorgia jellemezte, ami azt hiszem sokakat még nem nyert meg magának, azonban nekem tetszik ez a merészség. Hasonlóan bátor színválasztás jelent meg a most debütáló 2012-es téli kollekciójukban is - vidám narancs és harsány pink kombinációja vonult végig a kifutón. Kis dózisban használtak aranyat is, amely a zsebeken, a sálak végén, és a cipőkön tűnt fel.

A Use Unused 2013-as nyári kollekciója elegáns és nőies volt, mint mindig, de ezúttal megfigyelhető volt egy kis játékosság is, mely főleg a printek által jelent meg. Ötletesnek tartom, hogy a búzakalász motívum nemcsak a nyomatokon rajzolódott ki, hanem arany fülbevalók formájában is. Az art deco-s hatású kis táska pedig az egyik kedvencem volt.


Je Suis Belle


Use Unused

a fotókat én készítettem/photos by me.


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...