2012. október 29., hétfő

Csizma a kalóznak és a pilótának.Samantha Pleet összefogott a Wolverine nevezetű cipőmárkával, és tervezett nekik egy helyes kis női kollekciót télire, melynek népszerűsítési munkálataihoz még csatlakozott Mariah Kunkel stylist is, akivel aztán közösen alkották meg ezeket a lookbook fotókat.
Amit igazán kedvesnek tartok az egész kis kollekcióban, az a koncepciója. Samantha választott négy közismert, kalandos életű hölgyet a történelem folyásából, és személyre szólóan nekik tervezett lábbeliket. (Emlékeztek még Peter Jensen tavaly őszi kollekciójára? Őt Anna Karina stílusa ihlette meg.) A négy hölgy pedig: az 1700-as években, a karibi térségben kalózkodó Anne Bonny; a híres pilótanő, Amelia Earhart; Karen Blixen, a Távol Afrikától szerzője, valamint Evelyn Nesbit, a századfordulón népszerű modell (állítólag róla mintázták a jól ismert Gibson girl-ös grafikákat is). 
Ide kattintva megtaláljátok a kollekcióhoz készült kis scrapbookot is, még több információval, és képekkel.
A kissé ormótlan csizmától, amit Earhart kisasszonynak szántak nem vagyok túlzottan elájulva, viszont a kis Blixen-bakancsot szívesen elfogadnám. Nektek melyik tetszik?


Samantha Pleet boots for Wolverine.


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva csatlakozhatsz a blog facebook oldalához is.


The Go Find - Adrenaline


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...