2012. augusztus 2., csütörtök

Pirosmalac.



             A KOMOD csoport, avagy Kovács Mónika, Lévai Zsófia, Németh Ninetta és Veszprémi Gabriella showroom megnyitóján jártam kedden. A lányok a Váci utcában (a Fontana üzletházban, a C&A fölött) rendezték be első, közös bemutatótermüket, és műhelyüket. A kis irodahelyiséget Pászor Ivett, és Viszoki Csaba változtatta át barátságos, napfénnyel teli kuckóvá, ahol a tervezők nyugodtan dolgozhatnak, és fogadhatják a vásárlókat.
              A négy lány munkáit már láthattátok a 2012-es 'Gombold Újra' pályázaton, melyeket a 'Pirosmalac' című magyar népmese ihletett. Ennek háromdarabos kis garnitúrának a kibővítéseként született meg a most debütáló, nyári minikollekciójuk. A kiindulási pontként szolgáló mese egy malacbőrbe bújt leányzóról szól, akit aztán, ahogy ez a mesékben lenni szokott, az "igaz szerelem" változtat vissza emberré. A lányok ezt a rejtőzködést szerették volna megjeleníteni a ruháikkal - a rettentő egyszerű, zsákszerű szabásvonalaknak, és a sok arany színű gombnak köszönhetően minden darabot kényünk és kedvünk szerint alakíthatunk (de arra is lehetőségünk van, hogy teljesen beburkoljuk magunkat velük...). 
             A kollekció már a játékossága miatt is nagy kedvencem, azonban nem ez az egyetlen erénye - a csodás anyag- és színhasználat az, ami igazán levett a lábamról. Nagyon jó minőségű, leginkább természetes alapanyagú textilekkel és bőrökkel dolgoznak, de megtalálhatóak a teljesen egyedi készítésű szövetek is. Számomra az egyik legkedvesebb darab a kézi szövésű türkiz-arany mellényke, de szívesen hordanám a fehér, oldalt gombolható, bő szárú nadrágot is, és a táskák közül is bármelyiket örömmel hazavinném... 
             A megnyitón készített fotóim alatt megtaláljátok a kampányképeket is, melyeket Mátyássy Jónásnak köszönhetünk, de a facebook oldalukon  szemügyre vehetitek a kollekció egyes darabjait is. A gyönyörű ruhák, a lányok kedvessége, a vidám hangulat, és a jó árak miatt mégis inkább azt javaslom, hogy látogassatok el a showroomba... (Váci utca 16, 4. emelet!)


The first collection of KOMOD, a brand new label in Hungary. Love it.



És íme, a kollekcióhoz készült kampányfotók:



Ha szeretnétek, ide kattintva csatlakozhattok a blog facebook csapatjához.


Tijuana Panthers - Redheaded Girl





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...