2012. március 24., szombat

StreetStyle Szombat./ Dancin' in the light.

1. Egy jól öltözött kis csapat, akik külön-külön talán nem lennének ennyire hatásosak, de így együtt hihetetlenül erősek... Jól áll nekik a pink rúzs.

Itt a heti StreetStyle adag, ezúttal is csupa csinos fiatal hölgyekkel és urakkal...
Weekly StreetStyle portion.


2. Ulyana Sergeenko, mint aki egyenesen a hetvenes évek elejéről pottyant volna közénk. Elalélok a nadrágjától.


3. Ez a lány egy tündér, amolyan pasztell fajta, Párizsból, pöttyökkel, masnival, irigylésre méltó napszemüveggel és szupermenő oldschool fényképezőgépezettel.


4. Nagyon tetszik ez a merevebb anyagú maxiszoknya, és a többi holmi is amivel kombinálta, csillagos kék felső, a masni a hajában és a kerek napszemüveg (amiért általában nem vagyok különösképpen oda, de kivételes esetekben... mint például ez, rendkívül stílusosnak és helyénvalónak érzem).


5. Ez a kapucni-sapka-sál-de-igazából-egyik-se megoldás tetszetős, nem gondoljátok?


6. Szeretem a turbánokat.


7. Szegecses bőrdzseki bájos gallérral - mindig is szerettem ha egy outfiten belül keverednek a vadócos és a kedves, romantikusabb elemek. A hatvanas évek hatású kis szőrmesapka bevállalásáért pedig pluszpont, nem mindenki tudja ilyen kifinomultan viselni...


8. Kicsit gonosz manós, de azért tetszik. A cipője is. Hajszolom a női változatát.


9. Csodaszép lány (a forrás szerint színésznő), az aszimmetrikus kivágású felsőjét, és a fehér kötött pulcsiját jól feldobja a vastag, kalózos öve.


10. Cicás szemüvegkeret, szívecske... a pasztell kabátja pedig csodás, a flitterek mennyisége szolidan, éppen elegendő.


fotók/photos via -  TheSartorialist, StockholmStreetStyle, TaylorMade, EasyFashion, LeLook, The Locals, Streetfsn

Jack Freeway - Dancin' in the lightEz a dal egy kedves barátom szerzeménye, és az egyik új kedvencem! Ha esetleg nektek is tetszik, akkor ide kattinva megtaláljátok a facebook oldalát, ahol hírt fog adni az újabb dalokról is.

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...