2011. november 17., csütörtök

Vendég - Erika.



Szeretném bemutatni Nektek Firnigel Erikát, aki amellett, hogy esküvőket szervez, nagyon tehetséges fotós is. Csupa-csupa kedves képet készít kisbabákról, gyerekekről, családokról - ide kattintva ti is megnézhetitek a honlapját, és a munkáit!
Megkértem, hogy ossza meg veletek azokat a dolgokat, amelyek éppen foglalkoztatják, vagy amiket tetszetősnek talált az utóbbi időben. Lássátok és olvassátok!






A table! Boulangerie – patisserie: Hol ehetne magyar ember igazi francia péksüteményeket itthon, mintsem a Retek utca 6. alatt található A Table! Pékségben! Még nem volt szerencsém Párizsban járni, de addig  is ezek az ízek, a hangulat  és a francia zene is betölti ezt hiányt. Itt egy kis ízelítő a helyről ezen a linken.



Carl Zoch… tavaly ismertem meg, miközben bőszen esküvős fotósok, dekorosok oldalát böngésztem. Nagyszerű fotós és rengeteg inspirációt ad a munkámhoz.
Az egyik legjobb dolog, hogy minden egyes digitális fotósorozat mellé néhány analóg képet is készít.





Julia Child: A film (Julie and Julia) nagy hatással volt rám korábban és nemrég kezdtem el olvasni Julia Child önéletrajzát is. A gasztronómia iránt érzett rajongásom nem is olyan rég indult. Meglátjuk hogy alakul a 2012, de szeretnék a jövőben gasztro jellegű fotósorozatokat is készíteni.




Maszkok, szobrok, rajzok: Az elmúlt 1-2 évben sok olyan képet láttam, ahol az emberek különféle állatos álarc mögé bújnak egy kép erejéig. Egy nagyszerű ötletet adott. Remélhetőleg hamarosan kivitelezésre is kerül. De a maszkokon kívül a baglyos, szarvasos és más állatos rajzokért, szobrokért is odavagyok.





Fantastic Mr. Fox: Az egyik legszuperebb mese. Wes Anderson műve figyelemre méltó a képi megjelenését tekintve. Nagyon bejött.




Baby as art: Amikor beszélek a babás fotóimról, sokan Anne Geddest hozzák fel témának. Nos nekem nem Ő a kedvencem. Brittany és Carrie munkáját valamivel közelebb érzem magamhoz.




Lanzarote: 100 vulkán szigetének is hívják, páratlan egy hely. Kedvenc képemet itt készítettem egy szörfös csapatról. A kép titka az egyik szörfös férfi víztükrében van.



 Erikának ez a képe pedig a Szatyor Bár és Galériában van kiállítva november végéig.


És egy jó hír... Erika indított egy versenyt - ha szeretnétek nyerni egy fotózást a család aprajáról, töltsetek fel képeket a facebook oldalára, és gyűjtsétek a like-okat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...