2011. augusztus 14., vasárnap

Scotch & Soda.



               A Scotch & Soda eredetileg egy férfi ruházati márka volt, mely még a 80-as években indult Amszterdamban. 2001-ben tulajdonos cserére került sor, amely egy merőben más irányba lendítette a céget. Megújították a vállalat szellemiségét, és sorra dobták piacra az új kollekciókat - először kisfiúknak készítettek ruhákat, majd 2010-ben a női vonal is elindult, melyet idén követett egy kislányoknak szóló, és egy farmer kollekció is. 
              "Az a célunk, hogy az emberek szeressék a ruháikat, és élvezzék viselni őket." - állítják magukról, és pont ez az, amiért megtetszett ez a márka: minden egyes darabon látszik, hogy nagyon kényelmes és minőségi - és ez adja a szépségüket.
             A 2011/12-es őszi-téli kollekcióikban sem kísérleteznek újfajta megoldásokkal, hanem nagyon egyszerű, szokványos szabásvonalakat alkalmaznak. Számomra ezek a ruhák az őszi szezon alapdarabjai: meleg pulcsik, kötött sálak, mellények és nadrágtartók (feltétlenül be kell szereznem egy-két nadrágtartót!). 
           Érdemes végigböngészni a többi kampányfotót a honlapjukon (ahol akár még vásárolhattok is), de a bejegyzés alján megnézhettek még 3 kisfilmet is, a férfi és a női vonal lookbook videóját és a kislányok kollekciójának kampányfilmjét.


Scotch & Soda 2011/12 A/W men, women, little girl and boy collections.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...