2016. január 10., vasárnap

StreetStyle Mix!

1. Ki mondta, hogy télen fekete kabátot kell hordani? Már két éve vadászok a tökéletes sárga kabátra, biztosan vidámabb lenne tőle a metrózás! Tipp: a Pimkie-ben és a Pull & Bearben még elcsíphettek egy-két sárga szépséget, rám sajnos mind nagy volt, de hátha Ti szerencsével jártok!


Ilyenkor januárra folyton elfogy az inspirációm az öltözködést illetően. A hideg zimankó, nyirkos köd és a többi téli ínyencség sikeresen elveszi a kedvem attól, hogy a pufikabátom mellett (amely igaz, kevésbé nőies, de kellőképp véd a környezeti hatásoktól) még valami szép holmit is magamra aggassak.
Persze ez a legnagyobb butaság, hiszen mennyire hatással van az életérzésünkre az, hogy mit viselünk! Szóval ilyenkor mindig segítséget hívok - most épp az utcai divatból szemezgettem! Bár a hideg ellen nem adnak tippeket ezek az összeállítások (észrevettétek már, hogy ezek a fashionisták sose hordanak harisnyát, és a legnagyobb hóviharban is mezítláb tipegnek?), azért még így is elleshetünk pár praktikát az unalmas téli szereléseink gazdagítására. És Ti? Mivel szoktátok feldobni a szürke hétköznapok hacukáit?


2. Csupa piros - persze vigyázni kell vele, nehogy közönséges legyen az összhatás, de ha elegánsabb, egyszerű darabokat halmozunk magunkra, akkor igazi klasszikus lesz! Az árnyalathoz illő rúzs pedig tökéletessé teszi a harmóniát .

3. Szőrme szőrmével! Nagyon tetszenek ezek a hatalmas, pihe-puha és szuper-meleg szőrmesapkák. Nekem is van egy, de még nem szedtem össze hozzá a bátorságom, hogy hordjam is, egy budapesti dolgos hétköznapot nem igazán érzek megfelelő alkalomnak rá - de hamarosan keresek rá apropót, mert igazán stílusos tud lenni!

4. Igaz, ez a fotó nem télen készült, de nagyon tetszik, ahogy Hedvig Opshaug blogger kombinálta a nyári, virágos szoknyát egy meleg pulcsival. Egy harisnyával bármikor mi is bevethetjük az óriás pulcsi és lenge, vidám szoknya párosát!

5. Metálos fényű cipő, fénylő bársonynadrág és mélykék kabát, csodás így együtt!

6. A szezon kedvence a hasonló, HATALMAS, kockás sál - Nektek is van már? Az enyém piros, olyan mint egy takaró, és legszívesebben minden nap abba bugyolálnám magam.

7. Mintás kabátot mindenkinek!

8. Valahogy rá vagyok kattanva erre a piros színre. Talán azért is szeretem ennyire, mert ha már egy ilyen látványos, erőteljes árnyalatot viselünk, akkor minden más maradhat egyszerű, és dísztelen.

8. Nagyon ki van találva ez a nő, a frizura, napszemüveg, a retro mintás szoknya - és ez a narancs kabát! Really love it. (és nem tudom észrevettétek-e, de a hölgy harisnyát visel!)

9. A rózsaszínt és a sárgát nagyon szeretem együtt, mert olyan cukormázas-édesség hangulatuk van! Yummy :) Ti bevállalnátok egy rózsaszín bundát?


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...