2015. szeptember 9., szerda

Mostanában / #24.

1.


Pár szemrevaló jóság, amellyel az utóbbi időben találkoztam az interneten.


1. Julia Robbs fotóit elnézegetve súlyos frizura-irigységet sikerült elkapnom... Plusz, csodás a hangulatuk!

2. Találtam egy klassz tumblr oldalt - Women in art history a címe, és az egész női portréknak van szentelve. Ami a leginkább tetszik benne, hogy kevésbé ismert festményeket-festőket is bemutat, így meglehetősen sok időt el lehet tölteni a böngészésével...

3. A Lancome kisfilmjében (amelyre amúgy Adrienn hívta fel a figyelmem) Caroline de Maigret pár pontban megmutatja, hogy mi is az a franciás, hanyag elegancia. Szupervicces!

4. A Madewell legújabb lookbookjában szintén előkerültek a franciás klisék, de sose bánjuk! A csíkok és pöttyök bármikor jöhetnek, főképp ilyen kellemes fotókkal együtt ;)

5. A Vogue Italia lapszámaiban mindig találok valami szépséget, főképp Paolo Roversi munkái között. Az idei szeptemberi számban is az ő munkája nyűgözött le a leginkább, csodálatosak ezek a képek! A ruhák, az ékszerek, a smink... Mintha egy fantasy film képkockái közül lépett volna elő a modell.


6. A legújabb kedvenc bandám. Van a hangzásukban egy kis nosztalgia, aminek én sosem tudok ellenállni - az új lemezük borítója pedig gyönyörű!

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

1 megjegyzés:

  1. Ó, de csodás képek! Egytől egyig lenyűgöző, különösen ez a tumblr. Köszi!
    xx, Flóra
    http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...