2015. július 31., péntek

Mostanában / #23.

1.

Az utóbbi napokban csupa-csupa szép és izgalmas dologgal találtam magam szemközt - ezeket össze is gyűjtöttem, hogy Ti se maradjatok ki belőlük! :) Válaszkeresés a "mi is a szerelem" kérdésre, egy kedves lakás, és különleges fotók... görgessetek tovább!


1. Kasia Bobula csodálatos hangulatú fotókat készít a legnagyobb divatbemutatók hátterében zajló eseményekről - jól elkapott pillantások, mesés ruhák és finom fények, a honlapján végignézhetitek a munkáit.


2. Cécile Figuette (tapétatervező) párizsi lakásába így, ahogy van, azonnal beköltöznék. Régi és új tökéletes elegye, fekete-fehér, naiv falfestmény és a legbájosabb színek. És kaktuszok! Itt találtok még több képet.


3. Laura Fleishman olyan idős párokról készít portrékat, akik már több mint 50 éve szerelmesek egymásba. A fotók mellé persze idézetek is járnak (hogy hogyan ismerkedtek meg, mit jelentenek egymás számára), amelyektől igazán megható lesz a sorozat - egy kis részét megtekinthetitek ide kattintva.


4. Ebben a kis videóban azt keresték, hogy kinek mit jelent a szerelem. A stúdióba rendeltek 1-100 (pontosabban 105) éves korig embereket, majd feltették nekik a nagy kérdést... Igaz, ez csak egy apró videó, de milyen izgalmas lenne ugyanez egy nagyobb szabású projektben!


5. A The Béta Version, magyar táska márka legújabb kollekciója fagyiszínű, igazi nyári darabokat tartogat, érdemes meglesni őket! ;)


6. Egyszerűen fantasztikus Lukhanyo Mdingi dél-afrikai tervező 2016-os nyári kollekciója, és annak kampányképei. Annyira különleges vizualitása van ezeknek a fotóknak, amelyekkel ritkán találkozni, a színek, a vonalak, a kompozíciók - gyönyörűek!7. A szokásos jó zene. Ezúttal retro űrutazós klippel.

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...