2015. július 29., szerda

Lilla plexi ékszerei.Ma néhány különleges fotót szeretnék Nektek bemutatni - Szabó Lilla új ékszerkollekciójának kampányképeit, amelyeket én készítettem. A plexiből hajtogatott medálok játékosak, modernek és egy pillanat alatt hozzáadják a viseletünkhöz azt a bizonyos pluszt, amire mindannyian vágyunk. Az oversized méretek miatt látványosak, az átlátszó felület azonban finomítja a hatást.
A képek elkészítésénél a természetességre törekedtünk, mert szerettük volna, ha magatokon is el tudjátok képzelni az ékszereket. Ha megtetszett valamelyik, akkor keressétek fel Lilla facebook oldalát, vagy írjatok neki a szabolilla0503@gmail.com ímélcímen, és rendeljetek tőle egy-egy darabot! :) 
(Zárójeles megjegyzés - én pedig továbbra is vállalok portré- és termékfotózásokat, ha szeretnétek velem dolgozni, akkor megtaláltok a rebeka.larinne@gmail.com címen.)

Plastic jewelry collection created by Lilla Szabó. Campaign images taken by me.Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva megtalálod a blog facebook oldalát is.


CRUISR - Moving to Neptune

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...