2015. június 3., szerda

Mostanában / #21.


Egy új poszt! Wow!
A szakdolgozatírós-diplomamunkát-készítős időszak miatt egy kis szünetre mentem, de most egy gyűjteményes bejegyzéssel térek vissza, újult erővel és sok-sok ötlettel, alig várom, hogy mindet meg tudjam valósítani!
Hétfőn lediplomáztam, hamarosan pedig azt is megmutatom, hogy mi volt a mestermunkám. Az első fotón azért egy kis részletét láthatjátok... :)



2. Bár új bejegyzés már rég készült, az instagramomat azért gyakran frissítettem - a virágos tavaszt lehetetlen nem megörökíteni... @rajnairebeka néven követhettek ezen a felületen is.

3. Tavaly észrevettem magamon, hogy sokkal nehezebben tudnak lekötni a könyvek, mint régebben. A szomorú felfedezést követően azonban jobban figyeltem a szokásaimra, és azóta mindig hatalmas csomag könyvvel érkezem haza a könyvtárból, csak úgy, mint a "hanyatlás" előtt. Pár hete viszont találtam egy cikket, amely pontosan ezt a jelenséget vizsgálja - vagyis, hogy a digitális korszakunkban miért nem tudunk többé olvasni, miért olyan nehéz koncentrálni? Megnyugtató és érdekes volt látni, hogy mások is hasonló dolgokat élnek át. Ha Te is ebben a helyzetben vagy, akkor ajánlom a figyelmedbe, ide kattintva elolvashatod
Ha pedig a könyveknél tartunk, nagy örömmel várom a javaslataitokat, hogy mit érdemes olvasni ezen a nyáron! :)




4. A Vogue youtube csatornája eléggé beszippantott. A fentebb látható három kisfilm a legnagyobb kedvencem, mind szupervicces! De úgy igazán! Az elsőben Carey Mulligan bohóckodik New York-ban, a második Amanda Seyfried és a kutyusa, Finn barátságáról szól, a harmadikban pedig Mindy Kaling próbál izgalmasabb ruhákat kunyerálni a címlapfotózására.

5. Peyton Fulford 'Abandoned Love' (=elhagyott szerelem) című sorozata az egyik új kedvencem. Üdvözlő, ünnepi feliratok, díszítések formájában szomorú üzeneteket hagyott az elhagyatott házak falán, ezzel egy erőteljes kontrasztot teremtve. Nagyon szeretem az olyan alkotásokat, amikor egy-egy jól megszokott dolgot teljesen más kontextusba helyeznek, és ezáltal a csavar által késztetnek gondolkodásra, és ez is egy ilyen sorozat.



6. Nagyon nyári, nagyon napsütéses album! Ha becsukom a szemem, olyan érzést kelt bennem, mintha épp egy egzotikus tengerparton henyélnék a hűs árnyékban...



1 megjegyzés:

  1. Nem tudom olvastad-e már, de szerintem Dosztojevszkijtől a Bűn és bűnhődés nagyon jó. Mondjuk az is igaz, hogy nem a világirodalom legvidámabb regénye...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...